Freelancer logotip
Kako deluje
Brskaj po delih
Prijava
Vpis
Objavi projekt

Sprostite svoj potencial.

Naj vas Freelancer verificira.
Dvignite svoj profil na višjo raven, tako da postanete verificirani freelancer. Modra značka pove drugim, da je vaš račun pristen in da ste prestali postopek verifikacije identitete, vključno z video razgovorom. Verificirajte se danes za Verificirani freelancerji imajo neposreden dostop do: - Projektov v vrednosti najmanj 3.000,00 USD - Poslovnih strank - Osvojitve več dela na enostavnejši način
Odprto oko

Izstopajte iz množice

Porabite manj časa za lov in več časa za osvajanje. Verificirani freelancerji so nagrajeni s posebno zelo prepoznavno značko, ki zagotavlja, da jih stranke najprej opazijo, s čimer se povečajo njihove možnosti za osvojitev dela. Naj stranke pridejo k vam, namesto da zapravljate ponudbe.
Pisarniški poslovni prostori

Dostop za poslovne stranke

Ste kdaj želeli delati s strankami iz prve lige, kakršni so Facebook, NASA ali Airbus? Samo verificirani freelancerji imajo dostop do poslovnih strank. Izboljšajte svojo bazo strank, tako da vas verificira Freelancer.
Bankovci

Oddajajte ponudbe za projekte nad 3.000,00 USD

Verificirani s strani Freelancerja imajo dostop do daljših, bolj zanimivih in bolje plačanih projektov. Samo verificirani s strani Freelancerja lahko oddajo ponudbe za projekte z vrednostjo najmanj 3.000,00 USD.
Profilna kartica freelancerja z značko za verifikacijo in izpostavljeno oceno
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Začetek je preprost

Kontrolni seznam za telefon

Kaj se zahteva?

Za članstvo v skupnosti "verificirani s strani Freelancerja" morate pred prijavo dokončati naslednje: • Izpolniti profil, vključno z naložitvijo nedavne fotografije • Dokončati telefonsko verifikacijo • Dokončati verifikacijo identitete (spoznaj svojo stranko)
Ura

Kako dolgo traja?

Postopek je običajno končan v 24 urah.
Pot od točke A do točke B

Kakšen je postopek?

Preprosto je. Ko vložite prijavo za verifikacijo, vas bo kontaktiral eden naših predstavnikov in se dogovoril za klic. Potrdili bomo vaše verifikacijske dokumente in identiteto, poglobljeno pregledali profil, da bo najbolj kakovosten, in vam dali modro značko za verifikacijo.

Osvojite več dela bolj preprosto

Stranke želijo vedeti, ali je oseba, s katero delajo, resna glede svoje kariere. Želijo delati z nekom, ki mu lahko zaupajo. Če ste verificirani s strani Freelancerja, s tem poveste strankam, da ste se posebej potrudili za to, da jim zagotovite svojo resnost.
Registrirani uporabniki Skupaj objavljenih del
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Nalaganje predogleda