Find Jobs
Hire Freelancers

Sprostite svoj potencial.

verified.svg Naj vas Freelancer verificira.
Dvignite svoj profil na višjo raven tako, da postanete verificirani freelancer. Dvignite svoj profil na višjo raven tako, da postanete verificirani freelancer. Po modri znački drugi prepoznajo, da je vaš račun verodostojen in da ste prestali postopek verifikacije, ki zajema video intervju. Verificirajte se danes za Verificirani s strani Freelancer pridobijo takojšen dostop do:
- Projektov v vrednosti vsaj 2500,00 USD+
- Urnih projektov v vrednosti nad 50 USD
- Osvojitve več dela na bolj enostaven način
Odprto oko

Izstopajte iz množice

Porabite manj časa za lov in več časa za osvajanje. Verificirani freelancerji so nagrajeni s posebno zelo prepoznavno značko, ki zagotavlja, da jih stranke najprej opazijo, s čimer se povečajo njihove možnosti za osvojitev dela. Naj stranke pridejo k vam, namesto da zapravljate ponudbe.
Pisarniški poslovni prostori

Povečajte zaupanje

Če ste verificirani s strani Freelancerja, pomeni da ste uspešno opravili video razgovor z osebjem Freelancerja. Zato vas lahko stranke prepoznajo kot preverjenega člana Freelancerja.
Bankovci

Oddajte ponudbe za projekte v vrednosti nad 2500,00 USD

Verifikacija s strani Freelancerja omogoča ekskluziven dostop do daljših, bolj zanimivih in bolje plačanih projektov. Samo tisti, ki so verificirani s strani Freelancerja, lahko oddajo ponudbe za projekte v vrednosti vsaj 2500,00 USD.
Profilna kartica freelancerja z značko za verifikacijo in izpostavljeno oceno
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Pokažite strankam, kdo je oseba za profilom!

Video ponudbe so ekskluzivna funkcija Verificirano s strani Freelancerja, ki vam omogoča izstopanje iz množice, osvojitev več projektov in služenje več denarja!
Posnemite 30-sekundni video, v katere lahko pokažete stranki, zakaj ste popoln freelancer za delo. Vaša ponudba bo izstopala tudi zaradi animirane meje, s čimer se poveča vidnost vaše ponudbe. Video ponudbe imajo 25 % večjo možnost doseganja klepeta in osvojitve dela!

Začetek je preprost

Kontrolni seznam za telefon

Kaj se zahteva?

Za prijavo mora biti vaš profil posodobljen, prav tako pa morate imeti naslednje:
• Verificiran e-naslov
• Verificiran telefon
• Verificirano plačilo
• Verificirano preverjanje "spoznaj svojo stranko" (KYC)
Ura

Kako dolgo traja?

Po prijavi bodo naši predstavniki vašo prijavo pregledali. Ta postopek običajno traja 1 do 2 delovna dneva.
Pot od točke A do točke B

Kakšen je postopek?

Po pregledu prijave vas bo kontaktiral eden naših predstavnikov, da se dogovorite za video razgovor. Če je razgovor uspešen, bo aktivirana vaša nova modra značka "Verificirano".
Provizija v višini 99 USD za prijavo je nepovratna, tudi če se izkaže, da ne izpolnjujete pogojev za verificiranega freelancerja. Verificirani status je pogojen s podaljšanjem po poteku KYC (spoznaj svojo stranko). Za več informacij si preberite odgovore na pogosta vprašanja.

Osvojite več dela bolj preprosto

Naročniki želijo sodelovati z zaupanja vrednimi freelancerji, ki svojo kariero jemljejo resno. Funkcija verifikacije s strani Freelancerja zagotavlja strankam, da ste naredili dodaten korak za to, da jim zagotovite, da ste resni.
Registrirani uporabniki Skupaj objavljenih del
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Nalaganje predogleda
Geolociranje je bilo dovoljeno.
Vaša prijavna seja je potekla, zato ste bili odjavljeni. Prosimo, da se znova prijavite.