Freelancer logotipKako delujePrebrskaj dela Prijava Vpis Objavi projekt
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources
undefined

Sprostite svoj potencial.

verified.svg Naj vas Freelancer verificira.
Dvignite svoj profil na višjo raven tako, da postanete verificirani freelancer. Dvignite svoj profil na višjo raven tako, da postanete verificirani freelancer. Po modri znački drugi prepoznajo, da je vaš račun verodostojen in da ste prestali postopek verifikacije, ki zajema video intervju. Verificirajte se danes za Verificirani s strani Freelancerja imajo takojšen dostop do: - Projektov v vrednost nad 3.000,00 USD - Urnih projektov v vrednosti nad 50 USD - Osvojitve več dela na bolj preprost način
Odprto oko

Izstopajte iz množice

Porabite manj časa za lov in več časa za osvajanje. Verificirani freelancerji so nagrajeni s posebno zelo prepoznavno značko, ki zagotavlja, da jih stranke najprej opazijo, s čimer se povečajo njihove možnosti za osvojitev dela. Naj stranke pridejo k vam, namesto da zapravljate ponudbe.
Pisarniški poslovni prostori

Povečajte zaupanje

Če ste verificirani s strani Freelancerja, pomeni da ste uspešno opravili video razgovor z osebjem Freelancerja. Zato vas lahko stranke prepoznajo kot preverjenega člana Freelancerja.
Bankovci

Oddajajte ponudbe za projekte nad 3.000,00 USD

Verificirani s strani Freelancerja imajo dostop do daljših, bolj zanimivih in bolje plačanih projektov. Samo verificirani s strani Freelancerja lahko oddajo ponudbe za projekte z vrednostjo najmanj 3.000,00 USD.
Profilna kartica freelancerja z značko za verifikacijo in izpostavljeno oceno
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Pokažite strankam, kdo je oseba za profilom!

Video ponudbe so ekskluzivna funkcija Verificirano s strani Freelancerja, ki vam omogoča izstopanje iz množice, osvojitev več projektov in služenje več denarja!
Posnemite 30-sekundni video, v katere lahko pokažete stranki, zakaj ste popoln freelancer za delo. Vaša ponudba bo izstopala tudi zaradi animirane meje, s čimer se poveča vidnost vaše ponudbe. Video ponudbe imajo 25 % večjo možnost doseganja klepeta in osvojitve dela!

Začetek je preprost

Kontrolni seznam za telefon

Kaj se zahteva?

Za članstvo v skupnosti "verificirani s strani Freelancerja" morate pred prijavo dokončati naslednje: • Izpolniti profil, vključno z naložitvijo nedavne fotografije • Dokončati telefonsko verifikacijo • Dokončati verifikacijo identitete (spoznaj svojo stranko)
Ura

Kako dolgo traja?

Postopek je običajno končan v 24 urah.
Pot od točke A do točke B

Kakšen je postopek?

Preprosto je. Ko vložite prijavo za verifikacijo, vas bo kontaktiral eden naših predstavnikov in se dogovoril za klic. Potrdili bomo vaše verifikacijske dokumente in identiteto, poglobljeno pregledali profil, da bo najbolj kakovosten, in vam dali modro značko za verifikacijo.
Upoštevajte: provizija v višini 99 USD za postopek verifikacije ni vračljiva, tudi če se izkaže, da ne izpolnjujete pogojev za verificirane freelancerje. a več informacij si preberite naša pogosta vprašanja.

Osvojite več dela bolj preprosto

Stranke želijo vedeti, ali je oseba, s katero delajo, resna glede svoje kariere. Želijo delati z nekom, ki mu lahko zaupajo. Če ste verificirani s strani Freelancerja, s tem poveste strankam, da ste se posebej potrudili za to, da jim zagotovite svojo resnost.
Registrirani uporabniki Skupaj objavljenih del
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Nalaganje predogleda
Geolociranje je bilo dovoljeno.
Vaša prijavna seja je potekla, zato ste bili odjavljeni. Prosimo, da se znova prijavite.