Središče za investiranje

Informacije za delničarje

Freelancer Limited

Freelancer je po številu uporabnikov in projektov največje tržišče za freelancing in množicanje na svetu. Freelancer je bil ustanovljen leta 2009, ter je na seznamu Australian Securities Exchange (ASX: FLN).

Cena delnice

Trenutna cena naše delnice se nahaja na ASX website.

Objave podjetja

Za celoten seznam nedavnih obvestil podjetja, prosimo, obiščite ASX.

Investiranje iz Avstralije

Za investiranje v portal Freelancer se prosimo obrnite na svojega borznega posrednika. Na spletni strani ASX je na voljo celoten seznam avstralskih borznih posrednikov ter druge informacije o kupovanju ali prodajanju delnic na ASX.

Investiranje iz drugih držav

Delnice Freelancerja je načeloma mogoče kupovati le pri posredniku, registriranemu pri ASX. Toda, če želiš investirati, lahko kontaktiraš svojega posrednika in se pozanimaš, če ima kontakt s posrednikom, ki je pri ASX registriran.

Še ena možnost je Interactive Brokers, spletni posrednik, ki omogoča prebivalcem številnih držav investiranje v delnice, s katerimi se trguje na ASX.

Upravljanje tvojih delnic

Prijavi se na spletno stran Sejne sobe registra delnic, kjer si lahko ogledaš svoje delnice Freelancer. Sejno sobo lahko kontaktiraš preko E-poštnega naslova enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktiraš jih lahko tudi preko telefona na številki 1300 737 760 (znotraj Avstralije) ali +61 2 9290 9600 v avstralski pisarni.

Pogosta vprašanja za delničarje

Kako lahko investiram?

Delnice Freelancerja lahko kupiš pri posredniku, ki podpira delnice na borzi Australian Securities Exchange (ASX). Freelancerjeva oznaka je ASX:FLN. Preden investiraš, se posvetuj s profesionalcem za finančne storitve.

Kako najdem borznega posrednika?

Na spletni strani ASX je na voljo celoten seznam avstralskih borznih posrednikov ter druge informacije o kupovanju ali prodajanju delnic na ASX. Freelancerjeve delnice je načeloma mogoče kupiti le pri posredniku, ki je registriran pri ASX, zato je včasih treba iskati druge načine , če nisi iz Avstralije. Interactive Brokers je spletni posrednik, ki sprejema registracije prebivalcev številnih držav po svetu in podpira promet z delnicami na ASX. Lahko pa tudi kontaktiraš svojega lokalnega posrednika in se pozanimaš, če ima kontakt s posrednikom, ki je registriran pri ASX.

Ali obstajajo posebne ugodnosti za uporabnike strani Freelancer.com, ki so tudi delničarji družbe Freelancer?

Da. Freelancer ima poseben program za delničarje fundacije Freelancer, ki zagotavlja uporabnikom z minimalno količino delnic posebne prednosti in privilegije. Za več informacij prosimo obišči spletno stran našega programa delničarjev fundacije.

Kje lahko najdem obvestila podjetja?

Nedavna in zgodovinska obvestila podjetja so na voljo na spletni strani ASX in pod odsekom Obvestila podjetja na spletni strani Freelancer.

Kdaj bo Freelancer podal obvestila podjetja, ki lahko vplivajo na moje delnice?

Freelancer priporoča delničarjem naj datume pričakovanih ključnih objav pogledajo v odesku Delničarske informacije na tej spletni strani.

Kje najdem informacije o zgodovini cene delnice?

Naše trenutne in zgodovinske cene delnic lahko najedš na spletni strani ASX. Za interpretacijo informacij cene delnic priporočamo posvetovanje s profesionalci.

Kako preverim svoj holding FLN?

Aktualne informacije o svojih delnicah Freelancer si lahko ogledaš na spletni strani Sejne sobe registra delnic.

Kako posodobim svoje informacije o delničarju?

Prijavi se na spletno stran Sejne sobe registra delnic, kjer si lahko ogledaš svoje delnice Freelancer in posodobiš svoje podatke.

Kako najdem kontaktne informacije o Freelancerjevem delničarskem registru?

Vsa povpraševanja v zvezi s podrobnostmi o delnicah je treba nasloviti na Sejno sobo. Sejno sobo lahko kontaktiraš preko E-poštnega naslova enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktiraš jih lahko tudi preko telefona na številki 1300 737 760 (znotraj Avstralije) ali +61 2 9290 9600 v avstralski pisarni.

Poročila & Predstavitve

Program delniške fundacije Freelancer

Freelancer Foundation Shareholder Program nudi delničarjem Freelancer Limited (ASX:FLN) določene pogodnosti, vključujoč zmanjšane provizije v razponu Freelancer storitev.

Fundacija Freelancer

Hiter pregled bonitet

Povračilo provizije na Freelancer.com

Rabat v višini 5% od projektnih in natečajnih pristojbin bo nakazan na Vaš Freelancer.com račun, izračunan mesečno za vsak koledarski mesec, ko ste upravičeni do programa.

Seznam WSO za popuste pri provizijah na WarriorForumu

50% rabata ali popusta na kotacijske provizije za Vaše Warrior Special Offers (WSO) za vsak polni koledarski mesec, ko ostanete upravičeni do programa.

Prednostna pomoč uporabnikom

Dobiš prednostno pomoč uporabnikom s strani naše ekipe za pomoč uporabnikom, ki deluje 24 ur na dan, vsak dan.

Značka Delničar fundacije Freelancer

Na tvojem profilu Freelancer in WarriorForum bo vidna edinstvena značka, ki kaže, da imaš v lasti delnice podjetja.

Pridobi svoje prednosti

Te pogodnosti so posameznikom dostopne z minimalno 500 navadnih, v celoti plačanih Freelancer Limited delnic. Enostavno kliknite spodnji gumb in izpolnite prijavno vlogo za začetek prejema Vaših pogodnosti.

Pogoji uporabe

Za možnost vstopa v program delniške fundacije Freelancer moraš izpolnjevati naslednje pogoje:

 • Lastnik delnic mora biti veljavno registriran uporabnik bodisi Freelancer.com ali pa Warrior Forum spletne strani (Freelancer uporabnik). Suspendirani računi ne bodo upravičeni. Freelancer uporabnikom, ki prekršijo Pravila o uporabi katere koli strani (kot je določeno v Uporabniškem sporazumu)je lahko njihovo članstvo v Programu suspenzirano ali preklicano, po lastni presoji Freelancer Limited.
 • Lastnik delnic mora biti fizična oseba in:
  • bit lastnik 500 navadnih, v celoti plačanih Freelancer Limited delnic; ali
  • biti nominiran od strani podjetja, sklada ali inkorporiranega telesa, ki je lastnik 500 navadnih, v celoti plačanih Freelancer Limited delnic. Podjetje, sklad ali inkorporirano telo lahko nominira eno fizično osebo za prejem vseh pogodnosti paketa z uporabo Nominee Appointment Advice obrazca (pdf), skenirane kopije, ki mora biti priložena k prijavnemu spletnemu obrazcu. Poseben obrazec za sestanek mora biti izpolnjen, kjer je v združenem holdingu registrirana več kot ena pravna oseba.
   • Lastnik delnic mora imeti 500 navadnih, v celoti plačanih delnic Freelancer Limited v celem koledarskem mesecu, da bi kot lastnik delnic bil upravičen do pogodnosti v tem mesecu. Brezplačni rabati ne bodo plačani za noben mesec, niti bodo dostopni brezplačni popusti, kjer lastništvo delničarja pade pod 500 navadnih, v celoti plačanih Freelancer Limited delnic.
   • Popusti se plačajo na provizije za projekte in tekmovanja (ne nadgradnje) in samo za plačane pristojbine. Neplačane pristojbine ne bodo prejele rabatov.
   • Freelancer Limited lahko spreminja pogodnosti, določila in pogoje Freelancer Foundation Shareholder Programa kadarkoli, vključujoč s posodobitvami te strani.