Središče za vlagatelje

Informacije za delničarje

Freelancer Limited

Freelancer je največji svetovni trg za freelancerje in množično zunanje izvajanje po številu uporabnikov in projektov. Freelancer je bil ustanovljen leta 2009 in kotira na avstralski borzi Australian Securities Exchange (ASX: FLN) in OTCQX Best Markets v Združenih državah (OTCQX: FLNCF).

Cena delnice

Trenutno ceno naših delnic najdete tukaj:

Objave podjetja

Za celovit seznam nedavnih objav podjetja obiščite:

Vlaganje iz Združenih držav

Naslednje posredniki trgujejo z delnicami na prostem trgu. Simbol za Freelancer je FLNCF.

Investiranje iz Avstralije

Simbol za Freelancer je FLN.

Celovit seznam avstralskih posrednikov in druge informacije o kupovanju in prodajanju delnic na ASX lahko najdete tukaj:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Vlaganje iz drugih držav

Naslednje posredniki trgujejo z delnicami na prostem trgu. Simbol za Freelancer je FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Upravljanje delnic

Za ogled informacij o delnicah Freelancerja se prijavite v register delnic Boardroom. Boardroom lahko kontaktirate na e-naslov enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktirate jih lahko tudi po telefonu na številko 1300 737 760 (v Avstraliji) ali +61 2 9290 9600 za avstralsko pisarno.

Pogosta vprašanja za delničarje

Kako lahko investiram?

Delnice Freelancerja lahko kupiš pri posredniku, ki podpira delnice na borzi Australian Securities Exchange (ASX). Freelancerjeva oznaka je ASX:FLN. Preden investiraš, se posvetuj s profesionalcem za finančne storitve.

Kako najdem borznega posrednika?

Na spletni strani ASX je na voljo celoten seznam avstralskih borznih posrednikov ter druge informacije o kupovanju ali prodajanju delnic na ASX. Freelancerjeve delnice je načeloma mogoče kupiti le pri posredniku, ki je registriran pri ASX, zato je včasih treba iskati druge načine, če niste iz Avstralije. Interactive Brokers je spletni posrednik, ki sprejema registracije rezidentov številnih držav po svetu in posreduje pri trgovanju z delnicami na ASX. Lahko pa tudi kontaktirate svojega lokalnega posrednika in se pozanimate, ali je povezan s posrednikom, ki je registriran pri ASX.

Ali obstajajo posebne ugodnosti za uporabnike strani Freelancer.com, ki so tudi delničarji družbe Freelancer?

Da. Freelancer ima poseben program za delničarje fundacije Freelancer, ki zagotavlja uporabnikom z minimalno količino delnic posebne prednosti in privilegije. Za več informacij prosimo obišči spletno stran našega programa delničarjev fundacije.

Kje lahko najdem obvestila podjetja?

Nedavna in zgodovinska obvestila podjetja so na voljo na spletni strani ASX in pod odsekom Obvestila podjetja na spletni strani Freelancer.

Kdaj bo Freelancer podal obvestila podjetja, ki lahko vplivajo na moje delnice?

Freelancer priporoča delničarjem naj datume pričakovanih ključnih objav pogledajo v odesku Delničarske informacije na tej spletni strani.

Kje najdem informacije o zgodovini cene delnice?

Naše trenutne in zgodovinske cene delnic lahko najedš na spletni strani ASX. Za interpretacijo informacij cene delnic priporočamo posvetovanje s profesionalci.

Kako preverim svoj holding FLN?

Aktualne informacije o svojih delnicah Freelancer si lahko ogledaš na spletni strani Sejne sobe registra delnic.

Kako posodobim svoje informacije o delničarju?

Prijavi se na spletno stran Sejne sobe registra delnic, kjer si lahko ogledaš svoje delnice Freelancer in posodobiš svoje podatke.

Kako najdem kontaktne informacije o Freelancerjevem delničarskem registru?

Vsa povpraševanja v zvezi s podrobnostmi o delnicah je treba nasloviti na Sejno sobo. Sejno sobo lahko kontaktiraš preko E-poštnega naslova enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktiraš jih lahko tudi preko telefona na številki 1300 737 760 (znotraj Avstralije) ali +61 2 9290 9600 v avstralski pisarni.

Poročila & Predstavitve

Program delniške fundacije Freelancer

Freelancer Foundation Shareholder Program zagotavlja delničarjem Freelancer Limited (ASX:FLN) določene ugodnosti, tudi nižje provizije za številne storitve Freelancerja.

Fundacija Freelancer

Hiter pregled bonitet

Popusti na provizije na Freelancer.com

Rabat v višini 5% od projektnih in natečajnih pristojbin bo nakazan na Vaš Freelancer.com račun, izračunan mesečno za vsak koledarski mesec, ko ste upravičeni do programa.

Seznam WSO za popuste pri provizijah na WarriorForumu

50% rabata ali popusta na kotacijske provizije za Vaše Warrior Special Offers (WSO) za vsak polni koledarski mesec, ko ostanete upravičeni do programa.

Prednostna pomoč uporabnikom

Zagotovljeno imate prednostno pomoč uporabnikom naše večjezične ekipe za pomoč strankam, ki deluje vse leto 24 ur na dan in 7 dni na teden.

Značka Delničar fundacije Freelancer

Na tvojem profilu Freelancer in WarriorForum bo vidna edinstvena značka, ki kaže, da imaš v lasti delnice podjetja.

Uveljavite svoje ugodnosti

Navedene ugodnosti so na voljo posameznikom, ki imajo najmanj 500 navadnih delnic Freelancer Limited, ki so jih v celoti plačali. Za uveljavitev ugodnosti enostavno kliknite spodnji gumb in izpolnite prijavni obrazec.

Pogoji uporabe

Za možnost vstopa v program delniške fundacije Freelancer moraš izpolnjevati naslednje pogoje:

 • Delničar/ka mora imeti registriran uporabniški račun na portalu Freelancer.com ali spletni strani Warrior Forum (uporabnik/ca portala Freelancer). Suspendirani računi niso upravičeni do ugodnosti. Freelancer limited si pridržuje pravico, da uporabniškim računom, s katerimi so bili kršeni Pogoji uporabe ene ali obeh spletnih strani (kot je določeno v Sporazumu z uporabnikom), suspendira ali prekliče članstvo.
 • Delničar/ka mora biti fizična oseba in:
  • imeti v lasti vsaj 500 navadnih plačanih delnic Freelancer Limited; ali
  • biti nominiran s strani podjetja, družbe ali korporacije, ki ima v lasti vsaj 500 navadnih plačanih delnic Freelancer Limited. Podjetje, družba, ali korporacija lahko poda nominira eno fizično osebo za polne ugodnosti paketa z Obrazcem za predlog nominacije (pdf), katerega skenirana kopija mora biti predložena spletnemu prijavnemu obrazcu. Če je v skupnem holdingu registrirana več kot ena entiteta, je treba izpolniti ločen obrazec za nominacijo.
   • Delničar mora imeti v lasti 500 navadnih, v celoti plačanih delnic Freelancer Limited v celem koledarskem mesecu, da bi bil v tem mesecu upravičen do ugodnosti za delničarje. Popusti na provizije se ne plačajo za noben mesec, popusti na provizije pa niso na voljo, če delničar nima več 500 navadnih, v celoti plačanih delnic Freelancer Limited.
   • Popusti se izplačajo na provizije za projekte in natečaje (ne pa tudi nadgradnje), in sicer samo za plačane provizije. Na neplačane provizije ni popustov.
   • Freelancer Limited lahko kadar koli spremeni ugodnosti in pogoje programa Freelancer Foundation Shareholder, tudi s posodobitvami te strani.