Središče za investiranje

Informacije o delničarju

Freelancer Limited

Freelancer je svetovno največji trg za freelancing in outsourcing po številu uporabnikov in projektov. Freelancer je bil ustanovljen leta 2009 in je na seznamu Avstralske borze vrednostnih papirjev (ASX: FLN).

Cena delnice

Our current share price can be found on the ASX website.

Objave podjetja

For a full list of recent company announcements please visit the ASX.

Investiranje iz Avstralije

Za investiranje v portal Freelancer se prosimo obrnite na svojega borznega posrednika. Na spletni strani ASX je na voljo celoten seznam avstralskih borznih posrednikov ter druge informacije o kupovanju ali prodajanju delnic na ASX.

Investiranje iz drugih držav

Delnice Freelancerja je načeloma mogoče kupovati le pri posredniku, registriranemu pri ASX. Toda, če želiš investirati, lahko kontaktiraš svojega posrednika in se pozanimaš, če ima kontakt s posrednikom, ki je pri ASX registriran.

Še ena možnost je Interactive Brokers, spletni posrednik, ki omogoča prebivalcem številnih držav investiranje v delnice, s katerimi se trguje na ASX.

Upravljanje tvojih delnic

Prijavi se na spletno stran Sejne sobe registra delnic, kjer si lahko ogledaš svoje delnice Freelancer. Sejno sobo lahko kontaktiraš preko E-poštnega naslova enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktiraš jih lahko tudi preko telefona na številki 1300 737 760 (znotraj Avstralije) ali +61 2 9290 9600 v avstralski pisarni.

Corporate Governance

Ustanovna listina
Policy Documents
Drugi dokumenti

Pogosta vprašanja delničarjev

Kako lahko investiram?

Delnice Freelancerja lahko kupiš pri posredniku, ki podpira delnice na borzi Australian Securities Exchange (ASX). Freelancerjeva oznaka je ASX:FLN. Preden investiraš, se posvetuj s strokovnjakom za finančne storitve.

Kako najdem borznega posrednika?

Na spletni strani ASX je na voljo celoten seznam avstralskih borznih posrednikov ter druge informacije o kupovanju ali prodajanju delnic na ASX. Freelancerjeve delnice je načeloma mogoče kupiti le pri posredniku, ki je registriran pri ASX, zato je včasih treba iskati druge načine , če nisi iz Avstralije. Interactive Brokers je spletni posrednik, ki sprejema registracije prebivalcev številnih držav po svetu in podpira promet z delnicami na ASX. Lahko pa tudi kontaktiraš svojega lokalnega posrednika in se pozanimaš, če ima kontakt s posrednikom, ki je registriran pri ASX.

Ali obstajajo posebne ugodnosti za uporabnike strani Freelancer.com, ki so tudi delničarji družbe Freelancer?

Da. Freelancer ima poseben program za delničarje fundacije Freelancer, ki zagotavlja uporabnikom z minimalno količino delnic posebne prednosti in privilegije. Za več informacij prosimo obišči spletno stran našega programa delničarjev fundacije.

Kje lahko najdem obvestila podjetja?

Nedavna in zgodovinska obvestila podjetja so na voljo na spletni strani ASX in pod odsekom Obvestila podjetja na spletni strani Freelancer.

Kdaj bo Freelancer podal obvestila podjetja, ki lahko vplivajo na moje delnice?

Freelancer priporoča delničarjem naj datume pričakovanih ključnih objav pogledajo v odesku Delničarske informacije na tej spletni strani.

Kje najdem informacije o zgodovini cene delnice?

Naše trenutne in pretekle cene delnic lahko najdeš na spletni strani ASX. Za interpretacijo informacij cene delnic priporočamo posvetovanje s profesionalci.

Kako preverim svoj holding FLN?

Aktualne informacije o svojih delnicah Freelancer si lahko ogledaš na spletni strani Sejne sobe registra delnic.

Kako posodobim svoje informacije o delničarju?

Prijavi se na spletno stran Sejne sobe registra delnic, kjer si lahko ogledaš svoje delnice Freelancer in posodobiš svoje podatke.

Kako najdem kontaktne informacije o Freelancerjevem delničarskem registru?

Vsa povpraševanja v zvezi s podrobnostmi o delnicah je treba nasloviti na Sejno sobo. Sejno sobo lahko kontaktiraš preko E-poštnega naslova enquiries@boardroomlimited.com.au. Kontaktiraš jih lahko tudi preko telefona na številki 1300 737 760 (znotraj Avstralije) ali +61 2 9290 9600 v avstralski pisarni.

Reports & Presentations

Program delniške fundacije Freelancer

Program delniške fundacije Freelancer lastnicam in lastnikom delnic Freelancer Limited (ASX:FLN) ponuja določene prednosti, med drugim nižje provizije za določene storitve Freelancer.

Fundacija Freelancer

Benefits at a Glance

Fee Rebates on Freelancer.com

Vračilo (5%) projektnih in natečajnih provizij bo mesečno nakazano na tvoj račun Freelancer.com, natančneje za vsak polni koledarski mesec izpolnjevanja pogojev za program.

Seznam WSO za popuste pri provizijah na WarriorForumu

50 % vračila ali popusta na provizije za objave za tvoje Posebne ponudbe Warrior (WSO) za vsak polni koledarski mesec izpolnjevanja pogojev za program.

Prednostna pomoč uporabnikom

Dobiš prednostno pomoč uporabnikom s strani naše ekipe za pomoč uporabnikom, ki deluje 24 ur na dan, vsak dan.

Značka Delničar fundacije Freelancer

Na tvojem profilu Freelancer in WarriorForum bo vidna edinstvena značka, ki kaže, da imaš v lasti delnice podjetja.

Pridobi svoje prednosti

Te ugodnosti so na voljo osebam, ki imajo v lasti vsaj 500 običajnih plačanih delnic Freelancer Limited. Preprosto klikni na spodnji gumb in izpolni prijavni obrazec, da dobiš svoje ugodnosti.

Pogoji uporabe

Za možnost vstopa v program delniške fundacije Freelancer moraš izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Delničar/ka mora imeti registriran uporabniški račun na portalu Freelancer.com ali spletni strani Warrior Forum (uporabnik/ca portala Freelancer). Suspendirani računi niso upravičeni do ugodnosti. Freelancer limited si pridržuje pravico, da uporabniškim računom, s katerimi so bili kršeni Pogoji uporabe ene ali obeh spletnih strani (kot je določeno v Sporazumu z uporabnikom), suspendira ali prekliče članstvo.
  • Delničar/ka mora biti fizična oseba in:
    • imeti v lasti vsaj 500 običajnih plačanih delnic Freelancer Limited; ali
    • pridobiti predlog podjetja, družbe ali korporacije, ki ima v lasti vsaj 500 običajnih plačanih delnic Freelancer Limited. Podjetje, družba, ali korporacija lahko poda predlog, da ena fizična oseba dobi polne ugodnosti paketa z Obrazcem za svetovanje o določanju nominirancev (pdf), katerega skenirana kopija mora biti predložena spletni prijavni vlogi. Če je v skupnem holdingu registrirana več kot ena entiteta, je treba izpolniti dodaten obrazec za določanje.
  • Delničar/ka mora imeti v lasti vsaj 500 običajnih plačanih delnic Freelancer Limited cel koledarski mesec, da izpolnjuje pogoje za delničarske ugodnosti v dotičnem koledarskem mesecu. Vračila provizij ne bodo plačana in popusti na provizije ne bodo na voljo za mesece, ko ima delničar/ka manj kot 500 običajnih plačanih delnic Freelancer Limited.
  • Vračila se plačajo pri provizijah za projekte in natečaje (ne za nadgradnje), ni sicer le za plačane provizije. Za provizije, ki niso plačane, ni vračil.
  • Freelancer Limited lahko kadar koli spremeni ugodnosti ter pogoje uporabe Programa delniške fundacije Freelancer, med drugim s posodabljanjem te strani.