Spoznaj ekipo za portalom Freelancer!

Direktorji
 • Matt Barrie
  Preberi več o Mattu

  Matt Barrie

  Izvršni direktor in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie is an award winning technology entrepreneur. He is Chief Executive of Freelancer.com, the world's largest freelancing marketplace connecting over 20 million professionals from around the globe, which has been awarded by the International Academy of Digital Arts & Sciences ten Webby Awards, the "Internet's highest honour".

  Freelancer.com primarily connects small businesses and individuals from the western world with freelancers in the developing world, empowering entrepreneurs on both sides of the globe. Freelancer Limited listed on the Australian Securities Exchange in 2013 with a market capitalisation of over $1 billion.

  Matt is also Chief Executive of Escrow.com, a world leader in secure online payments with over US$2.7 billion in transactions secured.

  Matt was Adjunct Associate Professor at the Department of Electrical and Information Engineering at the University of Sydney where he taught Cryptography for fifteen years and, later, Technology Venture Creation. He is the co-author of over 20 US patent applications.

  Matt is a prolific speaker globally and has headlined at SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW and the Economist.

  Previously he founded and was CEO of Sensory Networks Inc., a vendor of high performance network security processors which sold to Intel Corporation in 2013.

  In 2006, he was awarded the State Pearcey Award for contribution to the IT&T industry. In 2010 he was named Alumnus of the Year for the Faculty of Engineering and IT at the University of Sydney. In 2011 he was named inaugural BRW Entrepreneur of the Year, by Australia's most prestigious business publication as well as the Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. In 2016 he was awarded Libertarian of the Year by the Australian Libertarian Society.

  Za informacije v zvezi z govorništvom, prosimo, pošlji E-pošto na speaker@freelancer.com

  Preberi več o Mattu
 • Darren Williams
  Read more about Darren

  Darren Williams

  Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Daren je konec leta 2015 zapustil mesti izvršnega direktorja in vodje oddelka za tehnologijo pri Freelancerju ter postal neizvršni direktor. V svojem obdobju kot izvršni direktor je bil odgovoren za tekoče strateško vodenje operativnih in tehničnih delov podjetja

  Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

  Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

  Read more about Darren
 • Simon
  Read more about Simon

  Simon Clausen

  Neizvršni direktor

  Simon is a founding investor of Freelancer. Simon has more than 17 years experience in high growth technology businesses in both Australia and the United States. His technical expertise includes proficiency in multiple software development languages, computer security and vulnerability analysis, and he is co-author and inventor of a number of technology patents.

  Osredotočal se je na programsko opremo, usmerjeno k strankam, in internetno tehnologijo, ustanovil in vodil je podjetje WinGuides, ki se je kasneje preimenovalo v PC Tools. Med obdobjem, ko je bil Simon direktor, je podjetje PC Tools zraslo na 100 milijonov $ prihodkov, več kot 250 zaposlenih s pisarnami v 7 državah. 20. oktobra 2008 je podjetje Symantec Corporation (NSDAQ:SYMC) prevzelo PC Tools v takrat enem največjih tehnoloških prevzemov v Avstraliji. Po prevzetju je Simon postal podpredsednik Symanteca, leta 2009 pa je odšel in ustanovil specializiran sklad za tehnološke naložbe z imenom Startive Ventures. Danes Startive aktivno upravlja naložbe v številne uspešne start-upe po vsem svetu, medtem ko Simon dela kot direktor in svetovalec pri podjetjih po celem svetu.

  Read more about Simon
Visoko vodstvo
 • Neil Katz
  Read more about Neil

  Neil Katz

  Vodja financ B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz je vodja financ pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

  Neil has over 20 years experience in finance, accounting and general management. Neil has held CFO roles at a number of technology companies, including IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks and Aptrix. Neil has experience and been involved in numerous private equity and venture capital raisings, obtaining multiple government grants, corporate restructuring and trade sale activities. In particular, Neil was involved in the sale of Aptrix to IBM. In these previous roles, Neil has provided financial guidance to assist in the growth and international expansion of these businesses. Neil has also provided consulting services to a number of smaller technology start-up companies in areas of commercialisation strategies and capital raising.

  Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

  Neil holds a Bachelor of Commerce (Honours) degree in Financial Management obtained from the University of Cape Town, South Africa, and is a member of the Institute of Chartered Accountants in Australia.

  Read more about Neil
 • Christopher Koch
  Read more about Christopher

  Christopher Koch

  Namestnik vodje financ M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

  Christopher Koch je namestnik vodje financ, katerega glavne naloge so združitve in prevzemi, korporativne strategije in delo z investitorji. Freelancerju se je pridružil v letu 2015.

  Pred pridružitvjo Freelancerju je skoraj desetletje preživel kot investitor in bankir s fokusom na internetnih in tehnoloških sektorjih, ter končal kot direktor pri banki UBS Investment Bank. Njegove izkušnje so še posebej obsežne pri združitvah in prevzemih ter lastniških kapitalih in sindikaciji.

  Sodeloval je pri več kot 35 milijard dolarjev vrednih transakcijah, kot tudi seznamih na Australian Securities Exchange (ASX) in New York Stock Exchange (NYSE) po celi Avstraliji, Hong Kongu, Celinski Kitajski, Tokiu, Londonu, Evropi in ZDA.

  Christopher je svoj magisterij iz financ opravil na INSEAD (Francija in Singapur) in prejel prvovrstne odlike iz prava na Univerzi Adelaide. Je član Finančnega inštituta Avstralazije in podiplomski član Avstralskega inštituta direktorjev podjetij.

  Christopher je svojo kariero začel v vladi, kjer je med Howardovo vlado delal za njegovo visokost, častitega Alexandra Downerja, AC.

  Read more about Christopher
 • Amir
  Read more about Amir

  Amir Massoudi

  Director of Growth S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi is the Director of Growth at Freelancer and manages the growth team, which oversees all revenue, product management, data science and customer operations.

  Amir manages a technical and multi-disciplinary team consisting of data scientists, engineers, mathematicians, statisticians, physicists and product managers.

  Amir has authored numerous articles, patents and papers relating to machine learning, computer vision and numerical analysis. Amir holds a masters degree (by research) in Computer Science specialising in Machine Learning and Computer Vision from University of New South Wales.

  Read more about Amir
 • Peter Phillips
  Preberi si več o Peterju

  Peter Phillips

  Podpredsednik, Inženiring BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter je podpredsednik inženiringa na Freelancer.com. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvajanje operacijske in tehnične usmeritve podjetja.

  Peter ima bogate izkušnje iz inženiringa programske opreme, skalabilnih infrastruktur in upravljanja informacijske tehnologije. Peter je predaval računalniško znanost na James Cook University na temo raznoraznih področij, tako na dodiplomskem kot tudi podiplomskem programu.

  Peter je avtor številnih člankov, patentov in seminarjev na temo podatkovnega rudarjenja, oblikovanja algoritmov in inženiringa programske opreme, hkrati je pa tudi zasedal vlogo govorca na številnih mednarodnih konferencah. Peter ima prvovrstno izobrazbo iz računalniške znanosti in doktorat iz računalniške znanosti na področju prostorskega podatkovnega rudarjenja iz James Cook University.

  Preberi si več o Peterju
 • Nicholas de Jong
  Preberite več o Nicholasu

  Nicholas de Jong

  Podpredsednik varnosti in operacij B.Eng UNSW

  Nicholas je podpredsednik varnosti in operacij in ima odgovornost šefa informacijske varnosti širom Freelancer skupine podjetij in spletnih tržišč. Freelancerju se je pridružil leta 2013.

  Nicholas ima več kot 15 let izkušenj na delu z informacijsko varnostjo ter je ustanovil in upravljal podjetja v informacijski varnosti, finančnih storitvah in spletnih tržiščih.

  Nekdanji informacijski nadzornik in vodja, Sensory Networks ( Paolo Alto). Varnostni analitik, Securify (New York) in varnostni svetovalec, Kroll O'Gara (New York) in drugo.

  Preberite več o Nicholasu
 • Greg
  Read more about Greg

  Greg Robinson

  Podpredsednik, skladnost ACI, SA Fin

  Greg Robinson je podpredsednik za skladnost pri Freelancerju. Greg nadzoruje splošno skladnost v podjetju. V tej vlogi skrbi za razvoj in vzdrževanje programov tveganja za vodenje in skladnost, s čimer podpira poslovanje.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Greg delal za PayPal Australia kot vodja programov skladnosti in je bil član prvotnega vodstva, ki je leta 2005 spravilo PayPal na avstralski trg. Greg je od leta 1998 do leta 2004 delal za Colonial First State Investments Limited, in sicer kot vodja skladnosti z nalogo implenentacije in upravljanja okvira za vodenje skladnosti. Pred tem je Greg več kot 13 let zasedal visoke položaje pri Perpetual Limited.

  Greg ima ustrezne izkušnje kot strokovnjak za skladnost, ki se je večji del zadnjih 10 let osredotočal na temo vodenja in skladnosti v spletnem okolju. Greg je Višji član Inštituta za finančne storitve Australasie in član Inštituta za skladnost Avstralije.

  Read more about Greg
 • Adam Byrnes
  Read more about Adam

  Adam Byrnes

  Mednarodni višji direktor BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, posebej na trge, na katerih angleščina ni materni jezik, kot sta Azija in Latinska Amerika. Vodi ekipe za odnose z javnostjo, za vsebino, trženje in prevajanje, poleg tega je zaslužen za mednarodno vzpostavljanje Freelancerjeve spletne strani - 40 regionalnih spletnih strani v 31 jezikih.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

  Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

  Read more about Adam
 • Sarah Tang
  Preberite več o Sarah

  Sarah Tang

  Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

  Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

  Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

  Preberite več o Sarah
 • sebastian
  Preberi več o Sebastianu

  Sebastián Siseles

  Direktor, Mednarodno JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in poravnavanje strategije mednarodnega širjenja podjetja za dobičkonosno rast na dolgi rok in vodi ekipo regionalnih direktorjev ter vodij za države po vsem svetu. Sebastián je tudi neposredno vpleten in odgovoren za mednarodne širitve, s čimer gradi in krepi Freelancerjevo prisotnost in rast tako v razvitem svetu kot tudi v državah v razvoju, pri čemer se posebej osredotoča na upravljanje delovanja podjetja v Južni in Srednji Ameriki ter Jugovzhodni Evropi. Sebastián je argentinski podjetnik s pridobljenim MBA z Univerze v Pittsburghu in ima izobrazbo na področju prava s specializacijo za korporacijske finance in M&A, poleg tega pa je pri Bborzi v Buenos Airesu in Pravni šoli Univerze Southwestern sodeloval pri podiplomskih predmetih na področju mednarodnih podjetniških transakcij.

  Pred pridružitvijo Freelancerju je Sebastián sodeloval pri ustanovitvi številnih komunikacijskih podjetij in deloval kot predsednik, direktor, splošni svetovalec in direktor operative pri različnih internetnih in netehnoloških podjetjih, hkrati pa je bil član prestižne korporativne odvetniške pisarne v Argentini.

  Preberi več o Sebastianu
 • Helma Kusuma
  Preberi več o Helmi

  Helma Kusuma

  Vodja za državo – Indonezija BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma je odgovorna za zagotavljanje rasti portala Freelancer v Indoneziji. Helmino delo vključuje povezovanje z lokalnimi mediji in nosilci interesov v iskanju priložnosti za trženje znamke in njene spletne strani. To med drugim vključuje govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na sestankih in organiziranje srečanj med ključnimi nosilci interesov, organiziranje dogodkov, prepoznavanje priložnosti za sponzorstva, grajenje in krepitev znamke Freelancer, kot tudi prevzemanje odgovornosti za vse komunikacijske aktivnosti v Indoneziji v vlogi predstavnice podjetja za široko paleto ponudb medijev in blogov.

  Helma je zaključila študij komunikacije na Univerzi v Indoneziji in je zadnjih 17 let prisotna na področju komunikacije in odnosov z javnostjo v Indoneziji. S svojim poglobljenim poznavanjem različnih področij v kombinaciji z bogatimi izkušnjami je Helma vodila ekipe za komunikacijo prei številnih lokalnih in mednarodnih podjetjih kot so NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, in revija Kapital's English. Pred portalom Freelancer je vodila tudi svojo lastno podjetje za odnose z javnostjo, ki je delala za lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, na primer National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in številne druge.

  Preberi več o Helmi
Matt Barrie
Preberi več o Mattu

Matt Barrie

Izvršni direktor in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie is an award winning technology entrepreneur. He is Chief Executive of Freelancer.com, the world's largest freelancing marketplace connecting over 20 million professionals from around the globe, which has been awarded by the International Academy of Digital Arts & Sciences ten Webby Awards, the "Internet's highest honour".

Freelancer.com primarily connects small businesses and individuals from the western world with freelancers in the developing world, empowering entrepreneurs on both sides of the globe. Freelancer Limited listed on the Australian Securities Exchange in 2013 with a market capitalisation of over $1 billion.

Matt is also Chief Executive of Escrow.com, a world leader in secure online payments with over US$2.7 billion in transactions secured.

Matt was Adjunct Associate Professor at the Department of Electrical and Information Engineering at the University of Sydney where he taught Cryptography for fifteen years and, later, Technology Venture Creation. He is the co-author of over 20 US patent applications.

Matt is a prolific speaker globally and has headlined at SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW and the Economist.

Previously he founded and was CEO of Sensory Networks Inc., a vendor of high performance network security processors which sold to Intel Corporation in 2013.

In 2006, he was awarded the State Pearcey Award for contribution to the IT&T industry. In 2010 he was named Alumnus of the Year for the Faculty of Engineering and IT at the University of Sydney. In 2011 he was named inaugural BRW Entrepreneur of the Year, by Australia's most prestigious business publication as well as the Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. In 2016 he was awarded Libertarian of the Year by the Australian Libertarian Society.

Za informacije v zvezi z govorništvom, prosimo, pošlji E-pošto na speaker@freelancer.com

Preberi več o Mattu
Darren Williams
Read more about Darren

Darren Williams

Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Daren je konec leta 2015 zapustil mesti izvršnega direktorja in vodje oddelka za tehnologijo pri Freelancerju ter postal neizvršni direktor. V svojem obdobju kot izvršni direktor je bil odgovoren za tekoče strateško vodenje operativnih in tehničnih delov podjetja

Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

Read more about Darren
Simon
Read more about Simon

Simon Clausen

Neizvršni direktor

Simon is a founding investor of Freelancer. Simon has more than 17 years experience in high growth technology businesses in both Australia and the United States. His technical expertise includes proficiency in multiple software development languages, computer security and vulnerability analysis, and he is co-author and inventor of a number of technology patents.

Osredotočal se je na programsko opremo, usmerjeno k strankam, in internetno tehnologijo, ustanovil in vodil je podjetje WinGuides, ki se je kasneje preimenovalo v PC Tools. Med obdobjem, ko je bil Simon direktor, je podjetje PC Tools zraslo na 100 milijonov $ prihodkov, več kot 250 zaposlenih s pisarnami v 7 državah. 20. oktobra 2008 je podjetje Symantec Corporation (NSDAQ:SYMC) prevzelo PC Tools v takrat enem največjih tehnoloških prevzemov v Avstraliji. Po prevzetju je Simon postal podpredsednik Symanteca, leta 2009 pa je odšel in ustanovil specializiran sklad za tehnološke naložbe z imenom Startive Ventures. Danes Startive aktivno upravlja naložbe v številne uspešne start-upe po vsem svetu, medtem ko Simon dela kot direktor in svetovalec pri podjetjih po celem svetu.

Read more about Simon
Neil Katz
Read more about Neil

Neil Katz

Vodja financ B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz je vodja financ pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

Neil has over 20 years experience in finance, accounting and general management. Neil has held CFO roles at a number of technology companies, including IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks and Aptrix. Neil has experience and been involved in numerous private equity and venture capital raisings, obtaining multiple government grants, corporate restructuring and trade sale activities. In particular, Neil was involved in the sale of Aptrix to IBM. In these previous roles, Neil has provided financial guidance to assist in the growth and international expansion of these businesses. Neil has also provided consulting services to a number of smaller technology start-up companies in areas of commercialisation strategies and capital raising.

Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

Neil holds a Bachelor of Commerce (Honours) degree in Financial Management obtained from the University of Cape Town, South Africa, and is a member of the Institute of Chartered Accountants in Australia.

Read more about Neil
Christopher Koch
Read more about Christopher

Christopher Koch

Namestnik vodje financ M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

Christopher Koch je namestnik vodje financ, katerega glavne naloge so združitve in prevzemi, korporativne strategije in delo z investitorji. Freelancerju se je pridružil v letu 2015.

Pred pridružitvjo Freelancerju je skoraj desetletje preživel kot investitor in bankir s fokusom na internetnih in tehnoloških sektorjih, ter končal kot direktor pri banki UBS Investment Bank. Njegove izkušnje so še posebej obsežne pri združitvah in prevzemih ter lastniških kapitalih in sindikaciji.

Sodeloval je pri več kot 35 milijard dolarjev vrednih transakcijah, kot tudi seznamih na Australian Securities Exchange (ASX) in New York Stock Exchange (NYSE) po celi Avstraliji, Hong Kongu, Celinski Kitajski, Tokiu, Londonu, Evropi in ZDA.

Christopher je svoj magisterij iz financ opravil na INSEAD (Francija in Singapur) in prejel prvovrstne odlike iz prava na Univerzi Adelaide. Je član Finančnega inštituta Avstralazije in podiplomski član Avstralskega inštituta direktorjev podjetij.

Christopher je svojo kariero začel v vladi, kjer je med Howardovo vlado delal za njegovo visokost, častitega Alexandra Downerja, AC.

Read more about Christopher
Peter Phillips
Preberi si več o Peterju

Peter Phillips

Podpredsednik, Inženiring BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter je podpredsednik inženiringa na Freelancer.com. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvajanje operacijske in tehnične usmeritve podjetja.

Peter ima bogate izkušnje iz inženiringa programske opreme, skalabilnih infrastruktur in upravljanja informacijske tehnologije. Peter je predaval računalniško znanost na James Cook University na temo raznoraznih področij, tako na dodiplomskem kot tudi podiplomskem programu.

Peter je avtor številnih člankov, patentov in seminarjev na temo podatkovnega rudarjenja, oblikovanja algoritmov in inženiringa programske opreme, hkrati je pa tudi zasedal vlogo govorca na številnih mednarodnih konferencah. Peter ima prvovrstno izobrazbo iz računalniške znanosti in doktorat iz računalniške znanosti na področju prostorskega podatkovnega rudarjenja iz James Cook University.

Preberi si več o Peterju
Nicholas de Jong
Preberite več o Nicholasu

Nicholas de Jong

Podpredsednik varnosti in operacij B.Eng UNSW

Nicholas je podpredsednik varnosti in operacij in ima odgovornost šefa informacijske varnosti širom Freelancer skupine podjetij in spletnih tržišč. Freelancerju se je pridružil leta 2013.

Nicholas ima več kot 15 let izkušenj na delu z informacijsko varnostjo ter je ustanovil in upravljal podjetja v informacijski varnosti, finančnih storitvah in spletnih tržiščih.

Nekdanji informacijski nadzornik in vodja, Sensory Networks ( Paolo Alto). Varnostni analitik, Securify (New York) in varnostni svetovalec, Kroll O'Gara (New York) in drugo.

Preberite več o Nicholasu
Greg
Read more about Greg

Greg Robinson

Podpredsednik, skladnost ACI, SA Fin

Greg Robinson je podpredsednik za skladnost pri Freelancerju. Greg nadzoruje splošno skladnost v podjetju. V tej vlogi skrbi za razvoj in vzdrževanje programov tveganja za vodenje in skladnost, s čimer podpira poslovanje.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Greg delal za PayPal Australia kot vodja programov skladnosti in je bil član prvotnega vodstva, ki je leta 2005 spravilo PayPal na avstralski trg. Greg je od leta 1998 do leta 2004 delal za Colonial First State Investments Limited, in sicer kot vodja skladnosti z nalogo implenentacije in upravljanja okvira za vodenje skladnosti. Pred tem je Greg več kot 13 let zasedal visoke položaje pri Perpetual Limited.

Greg ima ustrezne izkušnje kot strokovnjak za skladnost, ki se je večji del zadnjih 10 let osredotočal na temo vodenja in skladnosti v spletnem okolju. Greg je Višji član Inštituta za finančne storitve Australasie in član Inštituta za skladnost Avstralije.

Read more about Greg
Adam Byrnes
Read more about Adam

Adam Byrnes

Mednarodni višji direktor BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, posebej na trge, na katerih angleščina ni materni jezik, kot sta Azija in Latinska Amerika. Vodi ekipe za odnose z javnostjo, za vsebino, trženje in prevajanje, poleg tega je zaslužen za mednarodno vzpostavljanje Freelancerjeve spletne strani - 40 regionalnih spletnih strani v 31 jezikih.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

Read more about Adam
Sarah Tang
Preberite več o Sarah

Sarah Tang

Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

Preberite več o Sarah
sebastian
Preberi več o Sebastianu

Sebastián Siseles

Direktor, Mednarodno JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in poravnavanje strategije mednarodnega širjenja podjetja za dobičkonosno rast na dolgi rok in vodi ekipo regionalnih direktorjev ter vodij za države po vsem svetu. Sebastián je tudi neposredno vpleten in odgovoren za mednarodne širitve, s čimer gradi in krepi Freelancerjevo prisotnost in rast tako v razvitem svetu kot tudi v državah v razvoju, pri čemer se posebej osredotoča na upravljanje delovanja podjetja v Južni in Srednji Ameriki ter Jugovzhodni Evropi. Sebastián je argentinski podjetnik s pridobljenim MBA z Univerze v Pittsburghu in ima izobrazbo na področju prava s specializacijo za korporacijske finance in M&A, poleg tega pa je pri Bborzi v Buenos Airesu in Pravni šoli Univerze Southwestern sodeloval pri podiplomskih predmetih na področju mednarodnih podjetniških transakcij.

Pred pridružitvijo Freelancerju je Sebastián sodeloval pri ustanovitvi številnih komunikacijskih podjetij in deloval kot predsednik, direktor, splošni svetovalec in direktor operative pri različnih internetnih in netehnoloških podjetjih, hkrati pa je bil član prestižne korporativne odvetniške pisarne v Argentini.

Preberi več o Sebastianu
Amir
Read more about Amir

Amir Massoudi

Director of Growth S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi is the Director of Growth at Freelancer and manages the growth team, which oversees all revenue, product management, data science and customer operations.

Amir manages a technical and multi-disciplinary team consisting of data scientists, engineers, mathematicians, statisticians, physicists and product managers.

Amir has authored numerous articles, patents and papers relating to machine learning, computer vision and numerical analysis. Amir holds a masters degree (by research) in Computer Science specialising in Machine Learning and Computer Vision from University of New South Wales.

Read more about Amir
Helma Kusuma
Preberi več o Helmi

Helma Kusuma

Vodja za državo – Indonezija BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma je odgovorna za zagotavljanje rasti portala Freelancer v Indoneziji. Helmino delo vključuje povezovanje z lokalnimi mediji in nosilci interesov v iskanju priložnosti za trženje znamke in njene spletne strani. To med drugim vključuje govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na sestankih in organiziranje srečanj med ključnimi nosilci interesov, organiziranje dogodkov, prepoznavanje priložnosti za sponzorstva, grajenje in krepitev znamke Freelancer, kot tudi prevzemanje odgovornosti za vse komunikacijske aktivnosti v Indoneziji v vlogi predstavnice podjetja za široko paleto ponudb medijev in blogov.

Helma je zaključila študij komunikacije na Univerzi v Indoneziji in je zadnjih 17 let prisotna na področju komunikacije in odnosov z javnostjo v Indoneziji. S svojim poglobljenim poznavanjem različnih področij v kombinaciji z bogatimi izkušnjami je Helma vodila ekipe za komunikacijo prei številnih lokalnih in mednarodnih podjetjih kot so NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, in revija Kapital's English. Pred portalom Freelancer je vodila tudi svojo lastno podjetje za odnose z javnostjo, ki je delala za lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, na primer National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in številne druge.

Preberi več o Helmi