Spoznaj ekipo za portalom Freelancer!

Direktorji
 • Matt Barrie
  Preberi več o Mattu

  Matt Barrie

  Izvršni direktor in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnice za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov s celega sveta. Prejel je deset nagrad Webby International od Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

  Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

  Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

  Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

  Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

  Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

  Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

  Za prošnje v zvezi s termini za govorne prispevke pošljite e-pošto na speaker@freelancer.com

  Preberi več o Mattu
 • Darren Williams
  Preberi več o Darrenu

  Darren Williams

  Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren je funkcijo Freelancerjevega izvršnega direktorja in vodje tehnologije konec leta 2015 zamenjal za položaj neizvršnega direktorja. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

  Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

  Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

  Preberi več o Darrenu
 • Simon Clausen
  Preberi več o Simonu

  Simon Clausen

  Neizvršni direktor

  Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

  Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

  Preberi več o Simonu
Višje vodstvo
 • Neil Katz
  Preberi več o Neilu

  Neil Katz

  Glavni finančni direktor B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

  Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

  Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

  Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

  Preberi več o Neilu
 • Laurent Goudet
  Več o Laurentu

  Laurent Goudet

  Glavni direktor za tehnologijo BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet je vodja tehnološkega oddelka pri Freelancerju, odgovoren za tehnično usmerjanje podjetja, zagotavljanje usklajenosti z njegovimi poslovnimi cilji. Preden je prešel od arhitekta programske opreme na mesto vodje tehnološkega oddelka na začetku leta 2021, je Laurent vodil več tehničnih pobud, s katerimi so bili spletni in fizični odjemalci preoblikovani v mobilno prijazne, hitre in zanesljive spletne aplikacije, s čimer se je izboljšala uporabniška izkušnja in zmanjšali inženirski stroški.

  Pred pridružitvijo Freelancerju decembra 2013 je Laurent delal kot programski inženir za Linux vdelane sisteme, pri čemer je pridobil začetne izkušnje, ki so potrebne za poglobljeno razumevanje zapletenih programskih abstrakcij, ki sestavljajo sodobne spletne aplikacije.

  Laurent ima prvovrstno diplomo z odliko iz matematike in računalništva iz Université de Marne-la-Vallée, Francija, magisterij iz inženirstva vdelanih sistemov na ESIEE Paris, Francija, in študij v tujini na Harvey Mudd College, Claremont, Kalifornija.

  Več o Laurentu
 • Adam Byrnes
  Preberi več o Adamu

  Adam Byrnes

  Podpredsednik za izdelke & rast BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, posebej na trge, na katerih angleščina ni materni jezik, kot sta Azija in Latinska Amerika. Vodi ekipe za odnose z javnostjo, za vsebino, trženje in prevajanje, poleg tega je zaslužen za mednarodno vzpostavljanje Freelancerjeve spletne strani - 40 regionalnih spletnih strani v 31 jezikih.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

  Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

  Preberi več o Adamu
 • Yves Sy
  Preberite več o Yvesu

  Yves Sy

  Podpredsednik, operacije BSc (Computer Science)

  Yves Sy je podpredsednik poslovanja pri Freelancer.com, kjer je odgovoren za globalno poslovanje podjetja, vključno s strateškim načrtovanjem, notranjimi politikami in optimizacijo izvajanja in rezultate pri inženiringu, poslovanje z ljudmi in podpori strankam.

  Yves je pred pridružitvijo Freelancerju delal za več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kjer je razvijal nadgradljive, kritične sisteme za različne panoge, na primer igralništvo, potovanja, nevladne organizacije in oglaševanje.

  Yves ima diplomo (računalništvo) z University of the Philippines v Manili in skoraj 20 let izkušenj v tehnološki panogi.

  Preberite več o Yvesu
 • sebastian
  Preberite več o Sebastián

  Sebastián Siseles

  Podpredsednik, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in uravnavo dolgoročne mednarodne strategije širjenja podjetja, profitabilno rast, vodenje ekipe regionalnih direktorjev in državnih menadžerjev širom sveta. Sebastián je prav tako neposredno vključen in odgovoren za mednarodna lansiranja, vzpostavljanje in konsolidacijo Freelancerjeve prisotnosti in rasti, tako na razvitih, kot tudi na trgih v razvoju, s posebnim fokusom na upravljanje delovanja podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem na Univerziteti v Pittsburghu, Sebastián ima pravni okvir, specializiran za korporativne finance ter M & A, in je opravil podiplomski študij na borzi Buenos Aires in Southwestern School of Law o mednarodnih poslovnih transakcijah.

  Pred pridružitvijo Freelancerju, Sebastián soustanovil več internetnih in komunikacijskih podjetij in je tudi služil kot predsednik, direktor, generalni svetovalec in COO v različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je del prestižne pravne družbe v Argentini.

  Preberite več o Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Več o Shaunu

  Shaun McMeeken

  Podpredsednik poslovne prodaje B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken je podpredsednik poslovne prodaje pri Freelancer.com, kjer podpira organizacije s Fortune 500 in podobne organizacije pri izvedbi novih modelov za talente zaradi optimizacije njihove delovne sile v prihodnje. Bil je član ustanovnega izvršnega odbora ANZ pri Groupon, kjer je vodil prodajno ekipo kot podpredsednik prodaje, ko so prihodki zrasli od 0 do 250 mil. USD.

  Pred tem je delal kot vodja nacionalne prodaje pri Australian na News Corp. Vodil je prodajno ekipo, odgovorno za naslavljanje pomanjkanja nacionalnih talentov in ustvarjanje 70mio USD prihodkov iz portfelja poslovnih strank na tehnoloških, visokošolskih, medijsko-marketinških, poslovno nepremičninskih, finančnih, pravnih, letalskih, strokovnih, rudarsko-inženirskih, naftno-plinskih, zdravstvenih, državnih in mednarodnih trgih.

  Delal je tudi na prodajnih, marketinških in vodilnih delovnih mestih pri Travel Corporation, Melbourne Airport in Thomas Cook v ZDA . Ima diplomo iz vodenja poslov ter potovanj in turizma z Victoria University in diplomo iz poslovanja in bančništva ter financ pri Monash University. Na Victoria University je pridobil štipendijo za udeležbo na Virginia Tech v ZDA, kjer je študiral mednarodno trgovino.

  Več o Shaunu
 • Andrew Boyton
  Več o Andrewu

  Andrew Boyton

  Vršilec dolžnosti podpredsednika inženirstva BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew je vršilec dolžnosti podpredsednika inženirstva pri Freelancerju, kjer je odgovoren za vodenje globalnih inženirskih ekip, opredeljevanje in izvajanje dolgoročnega tehničnega načrta podjetja ter usklajevanje inženirske odličnosti s poslovnimi cilji.

  Pred pridružitvijo Freelancerju novembra 2014 je Andrew delal pri NICTA kot raziskovalni inženir in končal doktorat iz formalne verifikacije mikrokernelov, pri čemer je matematično dokazal pravilnost sistema inicializacijske kode pri vdelanih sistemih. Takrat je napisal več člankov in predaval na mednarodnih konferencah.

  Andrew ima prvovrstno diplomo iz programiranja, diplomo iz matematike in doktorat iz računalništva z Univerze New South Wales, Avstralija. Je tudi član odbora direktorjev dveh visokih šol—New College in New College Village na Univerzi New South Wales.

  Več o Andrewu
 • Bryndis Henrikson
  Več o Bryndis

  Bryndis Henrikson

  Podpredsednica, Vodene storitve BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson je podpredsednica vodenih storitev pri Freelancer.com, odgovorna je za zagotavljanje uspešnih rezultatov s strankami.


  Bryndis izvaja inovativne vodstvene strategije, pri katerih se osredotoča na razvoj kulture na podlagi nalog pri Freelancerjevih zaposlenih. Prizadeva si za sestavo visokozmogljivih ekip. Bryndis je odgovorna za vodenje najboljših ekip za zagotavljanje prihodkov, vodi operacije na tovornem trgu Loadshift in pobude agencije NASA za množično pridobivanje zunanjih virov pri Freelancer.com.


  Pred Freelancerjem je Bryndis oblikovala in izvajala programe e-učenja na podlagi standardov na Tajvanu. Bryndis ima diplomo iz znanosti z univerze Missouri State University.

  Več o Bryndis
Matt Barrie
Preberi več o Mattu

Matt Barrie

Izvršni direktor in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnice za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov s celega sveta. Prejel je deset nagrad Webby International od Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

Za prošnje v zvezi s termini za govorne prispevke pošljite e-pošto na speaker@freelancer.com

Preberi več o Mattu
Darren Williams
Preberi več o Darrenu

Darren Williams

Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren je funkcijo Freelancerjevega izvršnega direktorja in vodje tehnologije konec leta 2015 zamenjal za položaj neizvršnega direktorja. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

Preberi več o Darrenu
Simon Clausen
Preberi več o Simonu

Simon Clausen

Neizvršni direktor

Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

Preberi več o Simonu
Neil Katz
Preberi več o Neilu

Neil Katz

Glavni finančni direktor B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

Preberi več o Neilu
Laurent Goudet
Več o Laurentu

Laurent Goudet

Glavni direktor za tehnologijo BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet je vodja tehnološkega oddelka pri Freelancerju, odgovoren za tehnično usmerjanje podjetja, zagotavljanje usklajenosti z njegovimi poslovnimi cilji. Preden je prešel od arhitekta programske opreme na mesto vodje tehnološkega oddelka na začetku leta 2021, je Laurent vodil več tehničnih pobud, s katerimi so bili spletni in fizični odjemalci preoblikovani v mobilno prijazne, hitre in zanesljive spletne aplikacije, s čimer se je izboljšala uporabniška izkušnja in zmanjšali inženirski stroški.

Pred pridružitvijo Freelancerju decembra 2013 je Laurent delal kot programski inženir za Linux vdelane sisteme, pri čemer je pridobil začetne izkušnje, ki so potrebne za poglobljeno razumevanje zapletenih programskih abstrakcij, ki sestavljajo sodobne spletne aplikacije.

Laurent ima prvovrstno diplomo z odliko iz matematike in računalništva iz Université de Marne-la-Vallée, Francija, magisterij iz inženirstva vdelanih sistemov na ESIEE Paris, Francija, in študij v tujini na Harvey Mudd College, Claremont, Kalifornija.

Več o Laurentu
Andrew Boyton
Več o Andrewu

Andrew Boyton

Vršilec dolžnosti podpredsednika inženirstva BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew je vršilec dolžnosti podpredsednika inženirstva pri Freelancerju, kjer je odgovoren za vodenje globalnih inženirskih ekip, opredeljevanje in izvajanje dolgoročnega tehničnega načrta podjetja ter usklajevanje inženirske odličnosti s poslovnimi cilji.

Pred pridružitvijo Freelancerju novembra 2014 je Andrew delal pri NICTA kot raziskovalni inženir in končal doktorat iz formalne verifikacije mikrokernelov, pri čemer je matematično dokazal pravilnost sistema inicializacijske kode pri vdelanih sistemih. Takrat je napisal več člankov in predaval na mednarodnih konferencah.

Andrew ima prvovrstno diplomo iz programiranja, diplomo iz matematike in doktorat iz računalništva z Univerze New South Wales, Avstralija. Je tudi član odbora direktorjev dveh visokih šol—New College in New College Village na Univerzi New South Wales.

Več o Andrewu
Yves Sy
Preberite več o Yvesu

Yves Sy

Podpredsednik, operacije BSc (Computer Science)

Yves Sy je podpredsednik poslovanja pri Freelancer.com, kjer je odgovoren za globalno poslovanje podjetja, vključno s strateškim načrtovanjem, notranjimi politikami in optimizacijo izvajanja in rezultate pri inženiringu, poslovanje z ljudmi in podpori strankam.

Yves je pred pridružitvijo Freelancerju delal za več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kjer je razvijal nadgradljive, kritične sisteme za različne panoge, na primer igralništvo, potovanja, nevladne organizacije in oglaševanje.

Yves ima diplomo (računalništvo) z University of the Philippines v Manili in skoraj 20 let izkušenj v tehnološki panogi.

Preberite več o Yvesu
Bryndis Henrikson
Več o Bryndis

Bryndis Henrikson

Podpredsednica, Vodene storitve BSc (MSU)

Bryndis Henrikson je podpredsednica vodenih storitev pri Freelancer.com, odgovorna je za zagotavljanje uspešnih rezultatov s strankami.


Bryndis izvaja inovativne vodstvene strategije, pri katerih se osredotoča na razvoj kulture na podlagi nalog pri Freelancerjevih zaposlenih. Prizadeva si za sestavo visokozmogljivih ekip. Bryndis je odgovorna za vodenje najboljših ekip za zagotavljanje prihodkov, vodi operacije na tovornem trgu Loadshift in pobude agencije NASA za množično pridobivanje zunanjih virov pri Freelancer.com.


Pred Freelancerjem je Bryndis oblikovala in izvajala programe e-učenja na podlagi standardov na Tajvanu. Bryndis ima diplomo iz znanosti z univerze Missouri State University.

Več o Bryndis
Shaun McMeeken
Več o Shaunu

Shaun McMeeken

Podpredsednik poslovne prodaje B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken je podpredsednik poslovne prodaje pri Freelancer.com, kjer podpira organizacije s Fortune 500 in podobne organizacije pri izvedbi novih modelov za talente zaradi optimizacije njihove delovne sile v prihodnje. Bil je član ustanovnega izvršnega odbora ANZ pri Groupon, kjer je vodil prodajno ekipo kot podpredsednik prodaje, ko so prihodki zrasli od 0 do 250 mil. USD.

Pred tem je delal kot vodja nacionalne prodaje pri Australian na News Corp. Vodil je prodajno ekipo, odgovorno za naslavljanje pomanjkanja nacionalnih talentov in ustvarjanje 70mio USD prihodkov iz portfelja poslovnih strank na tehnoloških, visokošolskih, medijsko-marketinških, poslovno nepremičninskih, finančnih, pravnih, letalskih, strokovnih, rudarsko-inženirskih, naftno-plinskih, zdravstvenih, državnih in mednarodnih trgih.

Delal je tudi na prodajnih, marketinških in vodilnih delovnih mestih pri Travel Corporation, Melbourne Airport in Thomas Cook v ZDA . Ima diplomo iz vodenja poslov ter potovanj in turizma z Victoria University in diplomo iz poslovanja in bančništva ter financ pri Monash University. Na Victoria University je pridobil štipendijo za udeležbo na Virginia Tech v ZDA, kjer je študiral mednarodno trgovino.

Več o Shaunu
sebastian
Preberite več o Sebastián

Sebastián Siseles

Podpredsednik, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in uravnavo dolgoročne mednarodne strategije širjenja podjetja, profitabilno rast, vodenje ekipe regionalnih direktorjev in državnih menadžerjev širom sveta. Sebastián je prav tako neposredno vključen in odgovoren za mednarodna lansiranja, vzpostavljanje in konsolidacijo Freelancerjeve prisotnosti in rasti, tako na razvitih, kot tudi na trgih v razvoju, s posebnim fokusom na upravljanje delovanja podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem na Univerziteti v Pittsburghu, Sebastián ima pravni okvir, specializiran za korporativne finance ter M & A, in je opravil podiplomski študij na borzi Buenos Aires in Southwestern School of Law o mednarodnih poslovnih transakcijah.

Pred pridružitvijo Freelancerju, Sebastián soustanovil več internetnih in komunikacijskih podjetij in je tudi služil kot predsednik, direktor, generalni svetovalec in COO v različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je del prestižne pravne družbe v Argentini.

Preberite več o Sebastián
Adam Byrnes
Preberi več o Adamu

Adam Byrnes

Podpredsednik za izdelke & rast BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, posebej na trge, na katerih angleščina ni materni jezik, kot sta Azija in Latinska Amerika. Vodi ekipe za odnose z javnostjo, za vsebino, trženje in prevajanje, poleg tega je zaslužen za mednarodno vzpostavljanje Freelancerjeve spletne strani - 40 regionalnih spletnih strani v 31 jezikih.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

Preberi več o Adamu