Spoznaj ekipo za portalom Freelancer!

Direktorji
 • Matt Barrie
  Preberi več o Mattu

  Matt Barrie

  Izvršilni vodja in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnce za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov v vsem svetu, in ki je prejel deset nagrad Webby International Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

  Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

  Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

  Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

  Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

  Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

  Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

  Prosimo, da prošnje za pogovorne sestanke pošljete na email speaker@freelancer.com

  Preberi več o Mattu
 • Darren Williams
  Preberi več o Darrenu

  Darren Williams

  Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren je prešel od Freelancerjevega izvršenga direktorja in vodje tehnologije na položaj Neizvršnega direktorja konec leta 2015. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

  Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

  Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

  Preberi več o Darrenu
 • Simon Clausen
  Preberi več o Simonu

  Simon Clausen

  Neizvršni direktor

  Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

  Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

  Preberi več o Simonu
Višje vodstvo
 • Neil Katz
  Preberi več o Neilu

  Neil Katz

  Glavni finančni uradnik B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

  Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

  Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

  Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

  Preberi več o Neilu
 • Adam Byrnes
  Preberi več o Adamu

  Adam Byrnes

  Podpredsednik za izdelke & rast BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, zlasti pa v tistih delih sveta, kjer je dominantna populacija ne-angleškega maternega jezika, kot so Azija in Latinska Amerika. On vodi ekipe za odnose z javnostjo, vsebino, marketing in prevajanje, odgovoren pa je bil tudi za mednarodno lansiranje Freelancerjeve spletne strani v 40 zasebnih regionalnih strani in 31 jezikov.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

  Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

  Preberi več o Adamu
 • Jun Yao
  Preberite več o Junu

  Jun Yao

  Podpredsednik, Inženiring BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Jun Yao je podpredsednik za inženiring pri Freelancerju. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvedbo dolgoročnih tehničnih načrtov podjetja in uravnavo inženirske odličnosti s poslovnimi cilji.

  Jun je izkušen reševalec težav z zabeleženimi rezultati v upravljanju, mentorstvu in zmanjšanju globalnih tehničnih težav. Jun ima dolge izkušnje v inženirstvu programske opreme, njegovo strokovno področje pa zajema tudi oblikovanje aplikacij in sistemov, računalniška omrežja, varnost informacij in relacijske podatkovne baze.

  Jun je govoril na številnih mednarodnih konferencah in je avtor številnih patentov, raziskovalnih dokumentov in novinarskih člankov o brezžični komunikaciji, kakovosti storitev v mobilnem računalništvu, komunikacijo med vozili in algoritmih. Jun ima diplomo Bachelor inženirstva z Kitajske Univerze tehnologije, Kitajska ter magisterij in doktorat iz računalniških znanosti z Univerze v New South Wales, Avstralija.

  Preberite več o Junu
 • Chris Trotman
  Preberite več o Chrisu

  Chris Trotman

  Pridruženi podpredsednik, arhitektura BS (Information Systems)

  Chris Trotman je pridruženi podpredsednik za arhitekturo pri Freelancerju. Chris je odgovoren za vse tehnične aspekte inženirstva in vzdrževanja na najvišji ravni inženirskih standardov, ter skrbi, da je Freelancer pripravljen na trenutno in prihodnjo rast. Chris ima diplomo Bachelor znanosti informacijskih sistemov z Univerze v Aucklandu, Nova Zelandija.

  Preberite več o Chrisu
 • Yves Sy
  Preberite več o Yvesu

  Yves Sy

  Pridruženi podpredsednik, tehnične operacije & regionalni vodja, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy je pridruženi podpredsednik tehničnih operacij, prav tako pa vodi Freelancerjevo regionalno izpostavo v Manili. Njegova odgovornost in skrb sta da podjetje lahko deluje, raste in posluje na trajnostni ravni globalno z uvajanjem produktnega razvoja, ter najboljših praks upravljanja in poslovanja. Pred pridružitvijo Freelancerju je bil Yves več kot desetletje v arhitekturi razširljivih programskih sistemov in vodenju inženirskih ekip na raznih področjih, kot so potovanja, gaming in oglaševanje. Ima diplomo Bachelor računalniških znanosti Filipinske Univerze, Manila.

  Preberite več o Yvesu
 • Thomas George
  Več o Thomasu

  Thomas George

  Direktor, skladnost poslovanja B Com, Dip Law (LPAB)

  Thomas George je direktor in vodja skladnosti poslovanja pri Freelancerju. Thomas nadzira celotno okolje glede skladnosti poslovanja v podjetju. Kot tak je Thomas odgovoren za razvoj in vzdrževanje programov za tveganja v zvezi z upravljanjem in skladnostjo, ki so v podporo poslovanju. Preden se je pridružil Freelancerju, je Thomas delal za American Express kot direktor za skladnost poslovanja.

  Več o Thomasu
 • Sarah Tang
  Preberite več o Sarah

  Sarah Z. Tang

  Podpredsednica, Enterprise BCom / MA / MSc

  Sarah Tang je podpredsednica podjetja pri Freelancer.com, kjer dela s Fortune 500 strankami, kjer zbira in razvršča množico v okvirju njihovih organizacij. Pred tem je delala v upravljanju izdelkov, preden je začela voditi globalno delovanje družbe. Pred Freelancer.com je delala na ZDA predsedniških volitvah 2012 in kot upravna svetovalka za stranke kot so CBRE, Electronic Arts in Ericsson. Ima dvojni magisterij z Dunajske ekonomske Univerze in je kanadska učenjakinja z nacionalnimi zaslugami, ter je 2017. uvrščena na seznam Global Power 50 najbolj vplivnih žensk. Trenutno tesno sodeluje z NASA-o in Harvard Business School/Lab of Innovation Science na raziskavah in miselnem vodstvu za unapreditev industrije množicanja.

  Preberite več o Sarah
 • sebastian
  Preberite več o Sebastián

  Sebastián Siseles

  Podpredsednik, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in uravnavo dolgoročne mednarodne strategije širjenja podjetja, profitabilno rast, vodenje ekipe regionalnih direktorjev in državnih menadžerjev širom sveta. Sebastián je prav tako neposredno vključen in odgovoren za mednarodna lansiranja, vzpostavljanje in konsolidacijo Freelancerjeve prisotnosti in rasti, tako na razvitih, kot tudi na trgih v razvoju, s posebnim fokusom na upravljanje delovanja podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem na Univerziteti v Pittsburghu, Sebastián ima pravni okvir, specializiran za korporativne finance ter M & A, in je opravil podiplomski študij na borzi Buenos Aires in Southwestern School of Law o mednarodnih poslovnih transakcijah.

  Pred pridružitvijo Freelancerju, Sebastián soustanovil več internetnih in komunikacijskih podjetij in je tudi služil kot predsednik, direktor, generalni svetovalec in COO v različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je del prestižne pravne družbe v Argentini.

  Preberite več o Sebastián
 • Helma Kusuma
  Preberi več o Helmi

  Helma Kusuma

  Regionalni vodja, Azija BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma je odgovorna za spodbujanje rasti Freelancer v Indoneziji. Helmine dejavnosti vključujejo povezovanje z lokalnimi mediji in zainteresiranimi stranmi, ki iščejo priložnosti za trženje blagovne znamke in lokalne spletne strani, kot na primer, vendar ne omejeno na govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na srečanjih / organizacija srečanj med ključnimi deležniki, organizacija dogodkov , prepoznavanje sponzorskih priložnosti, gradnja in krepitev blagovne znamke Freelancer ter prevzem odgovornosti za vse komunikacijske dejavnosti v Indoneziji kot predstavnika podjetja za široko paleto povpraševanj medijev in bloggerjev.

  Diplomantka komunikacij Univerze v Indoneziji, Helma je bila v industriji za komunikacije in odnose z javnostmi v Indoneziji zadnjih 17 let. Helma je s svojim poglobljenim znanjem o različnih panogah, ki so izostrile njene izkušnje, vodila komunikacijske ekipe več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kot so NurZahra Indonesia, skupina Ristra, MNC Skyvision, hotel Santika Premier Jakarta in Kapitalova angleška revija. Pred Freelancer je prav tako upravljala lastno lokalno podjetje za odnose z javnostmi, ki servisira lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, kot so National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in še veliko več.

  Preberi več o Helmi
Matt Barrie
Preberi več o Mattu

Matt Barrie

Izvršilni vodja in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnce za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov v vsem svetu, in ki je prejel deset nagrad Webby International Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

Prosimo, da prošnje za pogovorne sestanke pošljete na email speaker@freelancer.com

Preberi več o Mattu
Darren Williams
Preberi več o Darrenu

Darren Williams

Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren je prešel od Freelancerjevega izvršenga direktorja in vodje tehnologije na položaj Neizvršnega direktorja konec leta 2015. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

Preberi več o Darrenu
Simon Clausen
Preberi več o Simonu

Simon Clausen

Neizvršni direktor

Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

Preberi več o Simonu
Neil Katz
Preberi več o Neilu

Neil Katz

Glavni finančni uradnik B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

Preberi več o Neilu
Jun Yao
Preberite več o Junu

Jun Yao

Podpredsednik, Inženiring BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Jun Yao je podpredsednik za inženiring pri Freelancerju. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvedbo dolgoročnih tehničnih načrtov podjetja in uravnavo inženirske odličnosti s poslovnimi cilji.

Jun je izkušen reševalec težav z zabeleženimi rezultati v upravljanju, mentorstvu in zmanjšanju globalnih tehničnih težav. Jun ima dolge izkušnje v inženirstvu programske opreme, njegovo strokovno področje pa zajema tudi oblikovanje aplikacij in sistemov, računalniška omrežja, varnost informacij in relacijske podatkovne baze.

Jun je govoril na številnih mednarodnih konferencah in je avtor številnih patentov, raziskovalnih dokumentov in novinarskih člankov o brezžični komunikaciji, kakovosti storitev v mobilnem računalništvu, komunikacijo med vozili in algoritmih. Jun ima diplomo Bachelor inženirstva z Kitajske Univerze tehnologije, Kitajska ter magisterij in doktorat iz računalniških znanosti z Univerze v New South Wales, Avstralija.

Preberite več o Junu
Chris Trotman
Preberite več o Chrisu

Chris Trotman

Pridruženi podpredsednik, arhitektura BS (Information Systems)

Chris Trotman je pridruženi podpredsednik za arhitekturo pri Freelancerju. Chris je odgovoren za vse tehnične aspekte inženirstva in vzdrževanja na najvišji ravni inženirskih standardov, ter skrbi, da je Freelancer pripravljen na trenutno in prihodnjo rast. Chris ima diplomo Bachelor znanosti informacijskih sistemov z Univerze v Aucklandu, Nova Zelandija.

Preberite več o Chrisu
Yves Sy
Preberite več o Yvesu

Yves Sy

Pridruženi podpredsednik, tehnične operacije & regionalni vodja, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy je pridruženi podpredsednik tehničnih operacij, prav tako pa vodi Freelancerjevo regionalno izpostavo v Manili. Njegova odgovornost in skrb sta da podjetje lahko deluje, raste in posluje na trajnostni ravni globalno z uvajanjem produktnega razvoja, ter najboljših praks upravljanja in poslovanja. Pred pridružitvijo Freelancerju je bil Yves več kot desetletje v arhitekturi razširljivih programskih sistemov in vodenju inženirskih ekip na raznih področjih, kot so potovanja, gaming in oglaševanje. Ima diplomo Bachelor računalniških znanosti Filipinske Univerze, Manila.

Preberite več o Yvesu
Thomas George
Več o Thomasu

Thomas George

Direktor, skladnost poslovanja B Com, Dip Law (LPAB)

Thomas George je direktor in vodja skladnosti poslovanja pri Freelancerju. Thomas nadzira celotno okolje glede skladnosti poslovanja v podjetju. Kot tak je Thomas odgovoren za razvoj in vzdrževanje programov za tveganja v zvezi z upravljanjem in skladnostjo, ki so v podporo poslovanju. Preden se je pridružil Freelancerju, je Thomas delal za American Express kot direktor za skladnost poslovanja.

Več o Thomasu
Sarah Tang
Preberite več o Sarah

Sarah Z. Tang

Podpredsednica, Enterprise BCom / MA / MSc

Sarah Tang je podpredsednica podjetja pri Freelancer.com, kjer dela s Fortune 500 strankami, kjer zbira in razvršča množico v okvirju njihovih organizacij. Pred tem je delala v upravljanju izdelkov, preden je začela voditi globalno delovanje družbe. Pred Freelancer.com je delala na ZDA predsedniških volitvah 2012 in kot upravna svetovalka za stranke kot so CBRE, Electronic Arts in Ericsson. Ima dvojni magisterij z Dunajske ekonomske Univerze in je kanadska učenjakinja z nacionalnimi zaslugami, ter je 2017. uvrščena na seznam Global Power 50 najbolj vplivnih žensk. Trenutno tesno sodeluje z NASA-o in Harvard Business School/Lab of Innovation Science na raziskavah in miselnem vodstvu za unapreditev industrije množicanja.

Preberite več o Sarah
sebastian
Preberite več o Sebastián

Sebastián Siseles

Podpredsednik, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in uravnavo dolgoročne mednarodne strategije širjenja podjetja, profitabilno rast, vodenje ekipe regionalnih direktorjev in državnih menadžerjev širom sveta. Sebastián je prav tako neposredno vključen in odgovoren za mednarodna lansiranja, vzpostavljanje in konsolidacijo Freelancerjeve prisotnosti in rasti, tako na razvitih, kot tudi na trgih v razvoju, s posebnim fokusom na upravljanje delovanja podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem na Univerziteti v Pittsburghu, Sebastián ima pravni okvir, specializiran za korporativne finance ter M & A, in je opravil podiplomski študij na borzi Buenos Aires in Southwestern School of Law o mednarodnih poslovnih transakcijah.

Pred pridružitvijo Freelancerju, Sebastián soustanovil več internetnih in komunikacijskih podjetij in je tudi služil kot predsednik, direktor, generalni svetovalec in COO v različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je del prestižne pravne družbe v Argentini.

Preberite več o Sebastián
Adam Byrnes
Preberi več o Adamu

Adam Byrnes

Podpredsednik za izdelke & rast BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, zlasti pa v tistih delih sveta, kjer je dominantna populacija ne-angleškega maternega jezika, kot so Azija in Latinska Amerika. On vodi ekipe za odnose z javnostjo, vsebino, marketing in prevajanje, odgovoren pa je bil tudi za mednarodno lansiranje Freelancerjeve spletne strani v 40 zasebnih regionalnih strani in 31 jezikov.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

Preberi več o Adamu
Helma Kusuma
Preberi več o Helmi

Helma Kusuma

Regionalni vodja, Azija BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma je odgovorna za spodbujanje rasti Freelancer v Indoneziji. Helmine dejavnosti vključujejo povezovanje z lokalnimi mediji in zainteresiranimi stranmi, ki iščejo priložnosti za trženje blagovne znamke in lokalne spletne strani, kot na primer, vendar ne omejeno na govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na srečanjih / organizacija srečanj med ključnimi deležniki, organizacija dogodkov , prepoznavanje sponzorskih priložnosti, gradnja in krepitev blagovne znamke Freelancer ter prevzem odgovornosti za vse komunikacijske dejavnosti v Indoneziji kot predstavnika podjetja za široko paleto povpraševanj medijev in bloggerjev.

Diplomantka komunikacij Univerze v Indoneziji, Helma je bila v industriji za komunikacije in odnose z javnostmi v Indoneziji zadnjih 17 let. Helma je s svojim poglobljenim znanjem o različnih panogah, ki so izostrile njene izkušnje, vodila komunikacijske ekipe več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kot so NurZahra Indonesia, skupina Ristra, MNC Skyvision, hotel Santika Premier Jakarta in Kapitalova angleška revija. Pred Freelancer je prav tako upravljala lastno lokalno podjetje za odnose z javnostmi, ki servisira lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, kot so National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in še veliko več.

Preberi več o Helmi