Spoznaj ekipo za portalom Freelancer!

Direktorji
 • Matt Barrie
  Preberi več o Mattu

  Matt Barrie

  Izvršilni vodja in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnce za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov v vsem svetu, in ki je prejel deset nagrad Webby International Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

  Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

  Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

  Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

  Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

  Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

  Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

  Prosimo, da prošnje za pogovorne sestanke pošljete na email speaker@freelancer.com

  Preberi več o Mattu
 • Darren Williams
  Preberi več o Darrenu

  Darren Williams

  Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren je prešel od Freelancerjevega izvršenga direktorja in vodje tehnologije na položaj Neizvršnega direktorja konec leta 2015. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

  Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

  Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

  Preberi več o Darrenu
 • Simon Clausen
  Preberi več o Simonu

  Simon Clausen

  Neizvršni direktor

  Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

  Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

  Preberi več o Simonu
Višje vodstvo
 • Neil Katz
  Preberi več o Neilu

  Neil Katz

  Glavni finančni uradnik B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

  Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

  Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

  Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

  Preberi več o Neilu
 • Amir Massoudi
  Preberite več o Amirju

  Amir Massoudi

  Direktor za rast S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi je Direktor za rast pri Freelancerju in vodi ekipo za rast, ki skrbi za vse operacije prodaje, upravljanja izdelkov, podatkovne analitike in skrbi za potrošnike.

  Amir vodi tehnično in multidisciplinarno ekipo, ki jo sestavljajo podatkovni analitiki, inženirji, matematiki, statistiki, fiziki in produktni vodje.

  Amir je avtor velikega števila člankov, patentov in publikacij o strojnem učenju, računalniškem vidu in numerični analizi. Amir je prejel magisterij (iz raziskovanja) v računalniških znanostih s specializacijo v strojnem učenju in računalniškem vidu na Univerzi New South Wales.

  Preberite več o Amirju
 • Peter Phillips
  Preberi si več o Peterju

  Peter Phillips

  Podpredsednik, Inženiring BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter je podpredsednik inženiringa na Freelancer.com. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvajanje operacijske in tehnične usmeritve podjetja.

  Peter ima bogate izkušnje iz inženiringa programske opreme, skalabilnih infrastruktur in upravljanja informacijske tehnologije. Peter je predaval računalniško znanost na James Cook University na temo raznoraznih področij, tako na dodiplomskem kot tudi podiplomskem programu.

  Peter je avtor številnih člankov, patentov in seminarjev na temo podatkovnega rudarjenja, oblikovanja algoritmov in inženiringa programske opreme, hkrati je pa tudi zasedal vlogo govorca na številnih mednarodnih konferencah. Peter ima prvovrstno izobrazbo iz računalniške znanosti in doktorat iz računalniške znanosti na področju prostorskega podatkovnega rudarjenja iz James Cook University.

  Preberi si več o Peterju
 • Greg
  Preberi več o Gregu

  Greg Robinson

  Podpredsednik, Skladnost ACI, SA Fin

  Greg Robinson je podpredsednik za skladnost pri Freelancerju. Greg nadzoruje splošno skladnost v podjetju. V tej vlogi skrbi za razvoj in vzdrževanje programov tveganja za vodenje in skladnost, s čimer podpira poslovanje.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Greg delal za PayPal Australia kot vodja programov skladnosti in je bil član prvotnega vodstva, ki je leta 2005 spravilo PayPal na avstralski trg. Greg je od leta 1998 do leta 2004 delal za Colonial First State Investments Limited, in sicer kot vodja skladnosti z nalogo implenentacije in upravljanja okvira za vodenje skladnosti. Pred tem je Greg več kot tri leta zasedal visoke položaje pri Perpetual Limited.

  Greg ima ustrezne izkušnje pri delo kot profesionalni nadzornik in je v zadnjih 10 letih večino časa posvetil izzivom upravljanja in skladnosti v spletnem okolju. Greg je Višji sodelavec finančnega inštituta za avstralazijo in pridruženi član GRCI (Institute for Risk and Compliance).

  Preberi več o Gregu
 • Adam Byrnes
  Preberi več o Adamu

  Adam Byrnes

  Mednarodni višji direktor BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, zlasti pa v tistih delih sveta, kjer je dominantna populacija ne-angleškega maternega jezika, kot so Azija in Latinska Amerika. On vodi ekipe za odnose z javnostjo, vsebino, marketing in prevajanje, odgovoren pa je bil tudi za mednarodno lansiranje Freelancerjeve spletne strani v 40 zasebnih regionalnih strani in 31 jezikov.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

  Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

  Preberi več o Adamu
 • Sarah Tang
  Preberite več o Sarah

  Sarah Tang

  Vodja globalnih dejavnosti BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang je na čelu dejavnosti Freelancer.com na globalni ravni. Vodi širok spekter ekip širom produktnih dejavnosti, talentov in izkušenj strank.

  Pred tem je imela izkušnje s strateškim svetovanjem za mednarodna podjetja, kot so CBRE, EA Games in Ericsson. Predavala je tudi na področju poslovne strategije in digitalne trgovine na Queen's University na Sydney University.

  Sarah je kanadska učenka tisočletja (Canadian Millenium Scholar) in sodelavec Cansbridge-a. Ima dvojni magisterij iz strategije in mednarodnega poslovanja na dveh univerzah: Queen's in Dunajska Univerza za ekonomijo. Njena podiplomska naloga je raziskala psihologijo nakupovanja na spletu. Analizirala je, kako programska oprema za face-reading lahko zajame človeško spoznavanje in se uporablja za vpliv ob odločitvi o nakupu na spletnih straneh eCommerce.

  Preberite več o Sarah
 • sebastian
  Preberite več o Sebastiánu

  Sebastián Siseles

  Direktor, mednarodno JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in usmerjanje strategije mednarodnega širjenja podjetja v dolgoročni, profitabilni rasti in vodenje ekipe regionalnih direktorjev in vodij v državah širom sveta. Sebastián je tudi neposredno vključen in odgovoren za mednarodnja lansiranja, vzpostavo in utrjevanje Freelancerjeve prisotnosti in rasti tako na razvitih, kot tudi na razvijajočih se tržiščih, s posebnim poudarkom na vodenje dejavnosti podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem Univerze v Pittsburhgu ima podlago v pravni specijalizaciji za podjetniške finance ter združitve in akvizicije, udeležil pa se je tudi podiplomskih izobraževanj na borzi v Buenos Aires-u in Southwestern University School of Law iz mednarodnih poslovnih transakcij.

  Preden se je pridružil Freelancerju, je Sebastián sodeloval s številnimi internetnimi in komunikacijskimi podjetji ter je bil tudi predsednik, direktor, generalni svetovalec in glavni uradnik pri različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je bil del prestižne pravne družbe v Argentini.

  Preberite več o Sebastiánu
 • Helma Kusuma
  Preberi več o Helmi

  Helma Kusuma

  Regionalni vodja, Azija BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma je odgovorna za spodbujanje rasti Freelancer v Indoneziji. Helmine dejavnosti vključujejo povezovanje z lokalnimi mediji in zainteresiranimi stranmi, ki iščejo priložnosti za trženje blagovne znamke in lokalne spletne strani, kot na primer, vendar ne omejeno na govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na srečanjih / organizacija srečanj med ključnimi deležniki, organizacija dogodkov , prepoznavanje sponzorskih priložnosti, gradnja in krepitev blagovne znamke Freelancer ter prevzem odgovornosti za vse komunikacijske dejavnosti v Indoneziji kot predstavnika podjetja za široko paleto povpraševanj medijev in bloggerjev.

  Diplomantka komunikacij Univerze v Indoneziji, Helma je bila v industriji za komunikacije in odnose z javnostmi v Indoneziji zadnjih 17 let. Helma je s svojim poglobljenim znanjem o različnih panogah, ki so izostrile njene izkušnje, vodila komunikacijske ekipe več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kot so NurZahra Indonesia, skupina Ristra, MNC Skyvision, hotel Santika Premier Jakarta in Kapitalova angleška revija. Pred Freelancer je prav tako upravljala lastno lokalno podjetje za odnose z javnostmi, ki servisira lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, kot so National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in še veliko več.

  Preberi več o Helmi
Matt Barrie
Preberi več o Mattu

Matt Barrie

Izvršilni vodja in predsednik BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie je nagrajeni tehnološki podjetnik. Je izvršni direktor Freelancer.com, največje svetovne tržnce za freelancerje, ki povezuje več kot 20 milijonov strokovnjakov v vsem svetu, in ki je prejel deset nagrad Webby International Academy of Digital Arts & Sciences, kar je "največja internetna čast".

Freelancer.com prvenstveno povezuje mala podjetja in posameznike z zahodnega sveta s freelancerji v razvijajočem se svetu, s tem pa okrepi podjetnike na obeh straneh Zemlje. Freelancer Limited kotira na Australian Securities Exchange in 2013 s tržno kapitalizacijo prek 1 milijarde.

Matt je prav tako izvršni direktor Escrow.com, vodilnega v svetu za varna spletna plačila s prek 2,7 milijarde USD varnih transakcij.

Matt je bil asistent in izredni profesor na Oddelku za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu, kjer je poučeval kriptografijo petnajst let, kasneje pa tudi ustvarjanje tehnoloških podjetij. Je soavtor več kot 20 ameriških patentnih aplikacij.

Matt je uveljavljen govornik globalno in se je pojavil na SXSW, The Summit Series, Tonyju Robbinsu, The Next Web, New York Timesu, Bloomberg TV, Wall Street Journalu, TechCrunchu, BRW in Economistu.

Pred tem je ustanovil in bil izvršni direktor Sensory Networks Inc., ponudnika visoko zmogljivih procesorjev za omrežno varnost, ki ga je kupila družba Intel Corporation leta 2013.

Leta 2006, je prejel nagrado State Pearcey Award za doprinos k IKT industriji. Leta 2010 je bil imenovan za Alumni leta na Fakulteti za Elektro in Informacijski inženiring Univerze v Sydneyu. V letu 2011 je prejel naziv BRW Entrepreneur of the Year s strani najbolj prestižne avstralske poslovne publikacije kot tudi naziv Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. Leta 2016 je prejel nagrado Libertarian of the Year skupnosti Australian Libertarian Society.

Prosimo, da prošnje za pogovorne sestanke pošljete na email speaker@freelancer.com

Preberi več o Mattu
Darren Williams
Preberi več o Darrenu

Darren Williams

Neizvršni direktor BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren je prešel od Freelancerjevega izvršenga direktorja in vodje tehnologije na položaj Neizvršnega direktorja konec leta 2015. Na svojem položaju kot izvršni direktor je bil odgovoren za vsakodnevno vodenje strategije operativne in tehnične smeri podjetja.

Darren ima izkušnje na področju računalniške varnosti, protokolov, omrežij in programske opreme. Preden je prišel k Freelancerju, je bil soustanovitelj družbe Sensory Networks, ki je podprta z donacijami in se ukvarja s strojno opremo za varnost omrežij. Tam je bil najprej glavni pristojni za tehnologijo, potem pa vodja izvršnega odbora. Darren je predhodno predaval informatiko na dodiplomskih in podiplomskih stopnjah različnih področij na Univerzi v Sydneyju.

Darren je avtor številnih člankov, patentov in del na področju varnostne tehnologije, programske opreme in omrežij. Poleg tega je bil govornik na več mednarodnih konferencah. Darren ima na Univerzi v Sydneyju prvovrstno diplomo z odliko na področju informatike in doktorat s področja informatike, ki se osredotoča na računalniška omrežja.

Preberi več o Darrenu
Simon Clausen
Preberi več o Simonu

Simon Clausen

Neizvršni direktor

Simon je ustanoviteljski investitor Freelancer.com. Simon ima več kot 17 let izkušenj na področju podjetij za pospeševanje tehnološke rasti, tako v Avstraliji kot v Ameriki. Njegove tehnične izkušnje vključujejo tudi odlično obvladovanje jezikov za razvoj programske opreme, računalniške varnosti in analize ranljivosti; med drugim je tudi soavtor in izumitelj številnih tehnoloških patentov.

Osredotočil se je na potrošnike usmerjeno programsko internet opremo in tehnologijo, ki jo je ustanovil in bil direktor WinGuides-a, ki je kasneje postal PC Tools. S Simonom kot generalnim direktorjem je PC Tools je zrasel na več kot 100 milijonov dolarjev prihodkov, več kot 250 zaposlenih in pisarn v 7 državah. PC Tools je Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) kupil oktobra 2008 v eni največjih avstralskih tehnoloških prevzemih. Po nakupu je Simon postal podpredsednik družbe Symantec, pred odhodom leta 2009 in ustanovitvi podjetja Startive Ventures, specializiranega tehnološkega sklada. Danes Startive aktivno vzdržuje naložbe v številne uspešne globalne zagonske družbe, Simon pa deluje kot direktor in svetovalec družbam po vsem svetu.

Preberi več o Simonu
Neil Katz
Preberi več o Neilu

Neil Katz

Glavni finančni uradnik B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz je glavni pristojni za finance pri Freelancerju in je pristojni za upravljanje financ ter administracijo pri tej družbi. Odkar se je maja 2009 pridružil Freelancerju, je Neil pomemben člen vodstva in je sodeloval pri vzpostavitvi finančnih disciplin ter internih preverjanj v skupini.

Neil ima več kot 20 let izkušenj na področju financ, računovodstva in kot direktor. Neil je bil glavni pristojni za finance pri več tehnoloških podjetjih, med drugim pri IPscape, Sensory Networks in Aptrix. Neil ima izkušnje in je sodeloval pri številnih privatnih zbiranjih kapitala, pridobivanja državnih subvencij, restrukturiranja podjetij in tržnih aktivnostih. Med drugim je bil prisoten pri prodaji Aptrixa podjetju IBM. V teh predhodnih vlogah je Neil nudil finančno svetovanje ter s tem pomagal pri rasti in mednarodnih razširitvah omenjenih podjetij. Prav tako je Neil nudil svetovanje večjemu številu manjših start-up podjetij na področjih komercializacijskih strategij in zbiranja kapitala.

Pred svojimi položaji v tehnološkem sektorju je Neil zasedal višje finančne položaje v distribucijskih in prodajnih sektorjih, tudi pri Checkpoint Systems.

Neil ima diplomo iz poslovanja, diplomo iz finančnega managementa (z odliko), ki jo je dobil na Univerzi v Cape Townu v Južni Afriki in je član Inštituta privilegiranih računovodij Avstralije.

Preberi več o Neilu
Peter Phillips
Preberi si več o Peterju

Peter Phillips

Podpredsednik, Inženiring BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter je podpredsednik inženiringa na Freelancer.com. Odgovoren je za vodenje globalnih inženirskih ekip, definiranje in izvajanje operacijske in tehnične usmeritve podjetja.

Peter ima bogate izkušnje iz inženiringa programske opreme, skalabilnih infrastruktur in upravljanja informacijske tehnologije. Peter je predaval računalniško znanost na James Cook University na temo raznoraznih področij, tako na dodiplomskem kot tudi podiplomskem programu.

Peter je avtor številnih člankov, patentov in seminarjev na temo podatkovnega rudarjenja, oblikovanja algoritmov in inženiringa programske opreme, hkrati je pa tudi zasedal vlogo govorca na številnih mednarodnih konferencah. Peter ima prvovrstno izobrazbo iz računalniške znanosti in doktorat iz računalniške znanosti na področju prostorskega podatkovnega rudarjenja iz James Cook University.

Preberi si več o Peterju
Greg
Preberi več o Gregu

Greg Robinson

Podpredsednik, Skladnost ACI, SA Fin

Greg Robinson je podpredsednik za skladnost pri Freelancerju. Greg nadzoruje splošno skladnost v podjetju. V tej vlogi skrbi za razvoj in vzdrževanje programov tveganja za vodenje in skladnost, s čimer podpira poslovanje.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Greg delal za PayPal Australia kot vodja programov skladnosti in je bil član prvotnega vodstva, ki je leta 2005 spravilo PayPal na avstralski trg. Greg je od leta 1998 do leta 2004 delal za Colonial First State Investments Limited, in sicer kot vodja skladnosti z nalogo implenentacije in upravljanja okvira za vodenje skladnosti. Pred tem je Greg več kot tri leta zasedal visoke položaje pri Perpetual Limited.

Greg ima ustrezne izkušnje pri delo kot profesionalni nadzornik in je v zadnjih 10 letih večino časa posvetil izzivom upravljanja in skladnosti v spletnem okolju. Greg je Višji sodelavec finančnega inštituta za avstralazijo in pridruženi član GRCI (Institute for Risk and Compliance).

Preberi več o Gregu
Adam Byrnes
Preberi več o Adamu

Adam Byrnes

Mednarodni višji direktor BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes je odgovoren za širjenje Freelancerja po celem svetu, zlasti pa v tistih delih sveta, kjer je dominantna populacija ne-angleškega maternega jezika, kot so Azija in Latinska Amerika. On vodi ekipe za odnose z javnostjo, vsebino, marketing in prevajanje, odgovoren pa je bil tudi za mednarodno lansiranje Freelancerjeve spletne strani v 40 zasebnih regionalnih strani in 31 jezikov.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Adam delal kot raziskovalec na področju fizike na Univerzi v Sydneyju, podrobneje na področju fotonov. Med tem časom je bil soavtor številnih strokovnih člankov v pomembnih fizikalnih časopisih in svoje delo predstavil na konferenci CLEO v Kaliforniji. Adam je delal tudi na področju informacijske tehnologije za Macquarie Group in Aalborg Industries.

Adam ima prvorazredno diplomo z odliko na področju elektrotehnike in napredne fizike na Univerzi v Sydneyju, poleg tega je študiral v tujini na kalifornijski univerzi v Santa Barbari.

Preberi več o Adamu
Sarah Tang
Preberite več o Sarah

Sarah Tang

Vodja globalnih dejavnosti BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang je na čelu dejavnosti Freelancer.com na globalni ravni. Vodi širok spekter ekip širom produktnih dejavnosti, talentov in izkušenj strank.

Pred tem je imela izkušnje s strateškim svetovanjem za mednarodna podjetja, kot so CBRE, EA Games in Ericsson. Predavala je tudi na področju poslovne strategije in digitalne trgovine na Queen's University na Sydney University.

Sarah je kanadska učenka tisočletja (Canadian Millenium Scholar) in sodelavec Cansbridge-a. Ima dvojni magisterij iz strategije in mednarodnega poslovanja na dveh univerzah: Queen's in Dunajska Univerza za ekonomijo. Njena podiplomska naloga je raziskala psihologijo nakupovanja na spletu. Analizirala je, kako programska oprema za face-reading lahko zajame človeško spoznavanje in se uporablja za vpliv ob odločitvi o nakupu na spletnih straneh eCommerce.

Preberite več o Sarah
sebastian
Preberite več o Sebastiánu

Sebastián Siseles

Direktor, mednarodno JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles je odgovoren za ustvarjanje, komunikacijo, vzdrževanje in usmerjanje strategije mednarodnega širjenja podjetja v dolgoročni, profitabilni rasti in vodenje ekipe regionalnih direktorjev in vodij v državah širom sveta. Sebastián je tudi neposredno vključen in odgovoren za mednarodnja lansiranja, vzpostavo in utrjevanje Freelancerjeve prisotnosti in rasti tako na razvitih, kot tudi na razvijajočih se tržiščih, s posebnim poudarkom na vodenje dejavnosti podjetja širom Latinske Amerike in Južne Evrope. Argentinski podjetnik z magisterijem Univerze v Pittsburhgu ima podlago v pravni specijalizaciji za podjetniške finance ter združitve in akvizicije, udeležil pa se je tudi podiplomskih izobraževanj na borzi v Buenos Aires-u in Southwestern University School of Law iz mednarodnih poslovnih transakcij.

Preden se je pridružil Freelancerju, je Sebastián sodeloval s številnimi internetnimi in komunikacijskimi podjetji ter je bil tudi predsednik, direktor, generalni svetovalec in glavni uradnik pri različnih internetnih in ne-tehnoloških podjetjih, medtem ko je bil del prestižne pravne družbe v Argentini.

Preberite več o Sebastiánu
Amir Massoudi
Preberite več o Amirju

Amir Massoudi

Direktor za rast S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi je Direktor za rast pri Freelancerju in vodi ekipo za rast, ki skrbi za vse operacije prodaje, upravljanja izdelkov, podatkovne analitike in skrbi za potrošnike.

Amir vodi tehnično in multidisciplinarno ekipo, ki jo sestavljajo podatkovni analitiki, inženirji, matematiki, statistiki, fiziki in produktni vodje.

Amir je avtor velikega števila člankov, patentov in publikacij o strojnem učenju, računalniškem vidu in numerični analizi. Amir je prejel magisterij (iz raziskovanja) v računalniških znanostih s specializacijo v strojnem učenju in računalniškem vidu na Univerzi New South Wales.

Preberite več o Amirju
Helma Kusuma
Preberi več o Helmi

Helma Kusuma

Regionalni vodja, Azija BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma je odgovorna za spodbujanje rasti Freelancer v Indoneziji. Helmine dejavnosti vključujejo povezovanje z lokalnimi mediji in zainteresiranimi stranmi, ki iščejo priložnosti za trženje blagovne znamke in lokalne spletne strani, kot na primer, vendar ne omejeno na govore na lokalnih konferencah in medijskih dogodkih, sodelovanje na srečanjih / organizacija srečanj med ključnimi deležniki, organizacija dogodkov , prepoznavanje sponzorskih priložnosti, gradnja in krepitev blagovne znamke Freelancer ter prevzem odgovornosti za vse komunikacijske dejavnosti v Indoneziji kot predstavnika podjetja za široko paleto povpraševanj medijev in bloggerjev.

Diplomantka komunikacij Univerze v Indoneziji, Helma je bila v industriji za komunikacije in odnose z javnostmi v Indoneziji zadnjih 17 let. Helma je s svojim poglobljenim znanjem o različnih panogah, ki so izostrile njene izkušnje, vodila komunikacijske ekipe več lokalnih in multinacionalnih podjetij, kot so NurZahra Indonesia, skupina Ristra, MNC Skyvision, hotel Santika Premier Jakarta in Kapitalova angleška revija. Pred Freelancer je prav tako upravljala lastno lokalno podjetje za odnose z javnostmi, ki servisira lokalne in regionalne stranke po vsej Aziji, kot so National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia in še veliko več.

Preberi več o Helmi