undefinedundefined Prijava VpisZahtevaj demo

Freelancer za podjetja

Omogoča velikim organizacijam ugodnejšo pospešitev rasti. Dostop do globalne delovne sile, ki zajema več kot 42 milijonov freelancerjev in poskrbi za to, da so inovacije v vaši organizaciji obsežnejše in hitrejše ter bistveno cenejše.Omogoča velikim organizacijam ugodnejšo pospešitev rasti.
Zahtevajte Demo
undefined

Globalna delovna sila

Desetkratni dobitnik nagrade Webby Freelancer.com (ASX:FLN) je največja svetovna platforma za freelancanje in množično zunanje izvajanje z več kot 42 milijoni uporabnikov iz več kot 247 držav, regij in ozemelj, v 34 jezikih in 39 valutah. Noben drug freelancerski trg ni tako globalen kot Freelancer.com.
undefined

Visoko usposobljeni, na zahtevo

Več kot 80 % spletnih del pridobi ponudbe v 60 sekundah. Dela na konkretni lokaciji pridobijo ponudbe v povprečju v 25 minutah - kar se mesečno izboljšuje. Noben drug trg za freelancerje ni tako likviden kot Freelancer.com.
undefined

Brez provizij

Pri Freelancerju za podjetja ni vstopnih stroškov, obveznih naročnin, mesečnih ali letnih stroškov. Ni stroškov objave projekta ali nastavitve uporabniškega računa. Za velike stranke ni niti provizij za delodajalce in stroškov nadgradenj.
Sličica organizacija neomejeno

Neomejena organizacija

Oglejte si našo predstavitev o prihodnjem delu in izvedite, kako najboljša podjetja na svetu uporabljajo Freelancer.com za reševanje največjih izzivov.
Sličica NASA informativni dokument

NASA | Harvard informativni dokument

Presenetljivi rezultati množic, ki uporabljajo izzive mikro nakupov - uporabljanje natečajev v freelancerskih skupnostih za pridobivanje inovativnih in stroškovno učinkovitih rešitev.
EKSKLUZIVNO PRI FREELANCERJU

Covid-19 in učinkovitost dela

Zaradi Covida-19 se je povpraševanje v vaši organizaciji spremenilo. Hitro razporedite svoje zaposlene na najbolj nujna in kritična področja poslovanja z hitrejšo rast. Naš sistem ujemanja na podlagi algoritma umetne inteligence in programske opreme za upravljanje virov vam lahko omogoči povečanje izkoristka osebja, in to hitro. Popeljite svojo delovno silo skozi to krizo in ohranite najboljše talente na plačilni listi. Pametna podjetja vidijo priložnosti v tem zastoju. Freelancer za podjetja vas lahko opremi, da boste prilagodljivi in da se boste odzvali za spremembe.
undefined
EKSKLUZIVNO PRI FREELANCERJU

Ne glede na to, kakšne spretnosti imate, lahko najboljših 1 % zberemo v vašem lastnem zasebnem Freelancer oblaku

Ne glede na to, ali potrebujete ekipo svetovalcev za vodenje, strokovnjake za strojno učenje ali terenske storitvene inženirje na svoji lokaciji, izbirajte med freelancerji z več kot 1600 različnimi vrstami spretnosti, ki so bili predhodno preverjeni in potrjeni v skladu s merili uspešnosti, ki ste jih opredelili.
Kontaktirajte nas
EKSKLUZIVNO PRI FREELANCERJU

Pravočasna kakovost v vrednosti, ki je manjša od proračuna

Naši projektni vodje za podjetja vam zagotavljajo, da boste našli najboljše freelancerje za najboljšo kakovost pravočasno opravljenega dela. Zagotavljajo visok standard in nemoten potek dela od začetka do konca projekta.
undefined
undefined
EKSKLUZIVNO PRI FREELANCERJU

Ko talent sreča zagotavljanje skladnosti kot storitev

Ne glede na to, ali želite najeti neposredno, objaviti projekt ali natečaj, vas naša služba za zagotavljanje skladnosti skupaj z rekrutiranjem talentov, algoritmi za ujemanje in vodenimi storitvami varuje pred tveganji klasifikacije delavcev in hitro najde popoln talent.
ŠTUDIJA PRIMERA

Agencija NASA uporablja Freelancer za podjetja pri množičnem zunanjem izvajanju potenciala za človeško inovativnost.

Freelancerji so predložili več kot 230 zasnov na natečaju za vmesnik aplikacije za pametno uro astronavtov za uporabo na mednarodni vesoljski postaji.
Vodje za uspešnost projekta so nato pomagali agenciji NASA najeti najboljše programerje za izdelavo aplikacije.
ŠTUDIJA PRIMERA

Agencija NASA uporablja Freelancer za podjetja pri množičnem zunanjem izvajanju potenciala za človeško inovativnost.

Freelancerji so predložili več kot 230 zasnov na natečaju za vmesnik aplikacije za pametno uro astronavtov za uporabo na mednarodni vesoljski postaji.
Vodje za uspešnost projekta so nato pomagali agenciji NASA najeti najboljše programerje za izdelavo aplikacije.
undefined

Odkrijte prednosti Freelancerja za podjetja

undefined

Povečajte zaupanje

Naše rešitve za zagotavljanje skladnosti in klasifikacijo delavcev skupaj s storitvami preverjanja na kraju samem s strani ameriških odvetnikov vam bodo vzbudile zaupanje v sodelovanje z globalno delovno silo v oblaku. Naša dosledna verifikacija spoznaj-svojo-stranko in identitete vam bo vzbudila zaupanje v sodelovanje.
undefined

Avtomatizacija poteka dela

Naš celovit programski vmesnik (API) vam lahko pomaga pospešiti avtomatizacijo poteka dela in sprostiti čas vašega osebja za osredotočenje na tisto, kar je pomembno. Integrirajte ga v svojo programsko opremo, intranet ali zaledne sisteme in uporabite programski vmesnik pri našem virtualnem delovnem oblaku, da daste naloge freelancerjem.
undefined

Storitve upravljanja

Imamo večjezično ekipo vodij poslovnih projektov v več časovnih pasovih in regijah, ki so vam pripravljeni pomagati pri iskanju popolnega freelancerja, vodenju natečaja ali vodenju vaših projektnih nalog.
undefined

Popolna preglednost

Razumemo, da plačujete za kakovost in rezultate. Naša aplikacija za beleženje časa meri rezultate, avtomatizira posnetke zaslonov in procesira potrjevanje rezultatov, da lahko zagotavljate povratne informacije v realnem času.
undefined

Izboljšajte vpogled

Merite uspeh in beležite pomembne podatke. Zagotovite si poročanje o meritvah v realnem času, vključno z uporabo in porabo na svoji prilagojeni nadzorni plošči.
undefined

Izboljšajte notranje ozaveščanje

Zagotovili bomo delavnice, video vodnike in 24-urno prednostno podporo vse dni v tednu, da vam pomagamo pri zagonu. Strokovnjaki za tehniko in usposabljanje so pripravljeni, da pridejo k vam in vaše osebje pripravijo na prihodnje delo.

Več kot 80 % podjetij na seznamu Fortune 500 uporablja Freelancer.com za pospešitev časa za trženje

undefined

Ste pripravljeni, da začnete?

Stopite v stik z našo ekipo za podjetja še danes
Kontaktirajte nas
Registrirani uporabniki Skupaj objavljenih del
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Nalaganje predogleda