Prevedi zdaj in prodaj svojim strankam v njihovem jeziku

72,4%1 potrošnikov raje kupuje na straneh, ki so na njihovih jezikih

Objava projekta

Poišči svojo publiko

Ali prodajaš strankam v tujini?

Možno je, da je Vaša spletna stran napisana v angleškem jeziku, vendar take možnosti imajo tudi Vaši tekmeci. Pravzaprav, prevod Vaše spletne stran je odličen način, da dosežete več ljudi. 90% internet nakupovalcev govori samo 13 jezikov.

Ilustracija pogosto uporabljenih svetovnih jezikov.

Odkrij možnosti

Začni s prevajanjem svoje spletne strani

Ilustracija brsteče rastline.

Začni z malim

Prevajanje celotne spletne strani je lahko velik zalogaj. Začni s ključnimi stranmi in z jeziki, ki največ prispevajo k prometu in prodaji na tvoji spletni strani.

Ilustracija črtnega grafa.

Poglej podatke

Uporabi Google Analytics in preveri, kje živijo tvoje stranke. Če imaš veliko prometa v Srednji Ameriki ali na Kitajskem, potem je pametno začeti s prevodom v španščino ali mandarinščino.

Ilustracija zastave s pozdravom.

Najemi maternega govorca

Prepričaj se, da je vsaka podrobnost popolna, in najemi pravo prevajalko ali prevajalca za svoj projekt. Objavi projekt ali pobrskaj po našem seznamu freelancerk in freelancerjev, da najdeš najboljše na svetu. Nato jih najemi z enim klikom.

Pričanja

"Nemčija je ključni trg za moje podjetje. S pomočjo Freelancerja je materni govorec nemščine prevedel mojo spletno stran in rezultat je odličen.

Emma McCormack

Ilustracija povečevalnega stekla.

Povečajte promet iskanja za 47%

Ste vedeli, da samo s prevodom svoje spletne strani povečate promet za 47%2? Google in drugi iskalniki rangirajo vsebino na podlagi ustreznosti z uporabnikom, zato je jezik pomemben dejavnik za mednarodne uporabnike. 2 Neil Patel

Ilustracija črtnega grafa.

Doseži nove trge

Kot kaže Harvard Business Review, 72.1%1 potrošnikov porabi večino svojega časa na spletnih straneh na svojem jeziku. To pomeni da, ponudba strani v samo enem jeziku Vas samodejno loči od velikega dela novih potrošnikov. 1 Harvard Business Review

Ilustracija osebe.

Poišči popolno freelancerko ali freelancerja

Iskanje strokovnih prevajalk in prevajalcev nikoli ni bilo lažje - pravzaprav lahko vzame le nekaj minut. Odgovori na nekaj preprostih vprašanj in freelancerke in freelancerji z vsega sveta takoj dobijo vabilo za prevod tvoje vsebine v svoj materni jezik.

Prodaj svoj izdelek

Skrojite svoje izdelke in prodajo po meri svojih strank. Dobesedni prevodi niso dovolj, kadar želite ustvariti čustveno povezavo. Najemite nekoga, čigar potrebni jezik je maternji in lahko slogan Vaše platforme prilagodi lokalno.

Objava projekta Najemi najboljše prevajalke in prevajalce
Animacija prevajanja spletne strani.

Prepreči, da bi se kaj izgubilo v prevodu

Pri komunikaciji s strankami na socialnih omrežjih ali prek E-pošte naj bo pogovor čim bolj jasen - brez neprijetnih napak zaradi prevajalnika Google.

Objava projekta Išči po odprtih prevajalskih projektih
Animacija pozdrava v različnih jezikih.

Predstavitev projekta

Išči po najbolj priljubljenih prevajalskih projektih

Prevedi članek na mojem blogu Imam članek na blogu v angleščini in potrebujem prevod v kitajščino.
Potrebujem francoskega maternega govorca Iščem nekoga, ki mu je francoski jezik maternji in mi lahko pomaga tako, da se s strankami pogovarja prek telefona.
Prevedi mojo spletno stran Potrebujem 3 prevajalce maternega jezika, ki bi stran prevedli iz angleščine v španščino ali nemščino.
Napiši 500 besed v italijanščini Prosimo, napiši vsaj 500 besed dolg blog članek v italijanščini z vključenimi ključnimi besedami za lokalno iskanje.