Hire a Marketing Specialist

Zaprto Objavljeno pred 6 letoma/leti Plačilo ob prevzemu
Zaprto Plačilo ob prevzemu

Za projekt ki ga izvajamo iščemo pomoč v marketingu in sicer Marketing managerja:

• marketing research (senior expert in qualitative research)

• digital marketing,

• event management.

Zaželeno poznavanje FC kampanji in drugih družbenih omrežji, public relation (telegram,slack,) določanje marketinške strategije,.. V projekt je vključenih že nekaj marketinških agencij ki nam bodo skozi svoje prodajne kanale in svojo mrežo nudile ustrezno podporo a bo za njih potrebno pripravit gradivo in zadevo spremljat!Izbranih so tudi že pisci besedil (za objave na FC strani, članke v revijah,…) ter nekaj piar-ov tako da je za ta del (delno) posrbljeno.

Posebej primeren bi bil nekdo, ki je že sodeloval v kakšni marketinški kampanji oziroma vsi ki imajo v posamezni aktivnosti znanje in izkušnje.

Vsi tisti ki menite da nam lahko v dotični zadevi pomagate, vas vabimo med svoje vrste. Za vsa nadaljnja vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Lep pozdrav, Sergej

Oglaševanje Facebook marketing Spletni marketing Marketing Socialno mreženje

ID projekta: #15260996

Več o projektu

7 predlogov Oddaljen projekt Aktiven pred 6 letoma/leti

7 freelancerjev ponuja v povprečju za €980 na tem delu

SEOsquares

****Guaranteed Result :- Each month Get Goal as promised With you :- Improvement in Google Rank , organic traffic , Increase Inbound Backlinks via White Hat SEO Process  **** § Why We are best SEO Freelancer than Ot Več

€751 EUR v 31 dneh
(362 ocen)
7.5
Simranninfotech

Dear Hiring Manager I have read all of your requirements, as you want the SEO of your Website. I will provide you the OFFPAGE & ONPAGE SEO to generate traffic to your website with linkbuilding. Myself Swati and i am Več

€777 EUR v 30 dneh
(31 ocen)
5.0