Dobrodošel/a nazaj !

Spodaj opiši tvoj projekt. Imamo preko 23.4 milijonov profesionalcev, pripravljenih dokončati tvoje delo!

Freelancer se nalaga ...

Prihrani čas in izkusi najboljšo uporabniško izkušnjo tako, da povežeš tvoj Facebook račun.

Povezi s Facebookom

Objava projekta je brezplačna!

Poskusi še danes!

 • Get bids from skilled freelancers in minutes.
 • Poglej profile in feedback freelancerja, nato pa klepetaj z njim!
 • S samo 3%* procenti provizije, tvoj najljubši freelancer lahko prične z delom že danes!
 • Plačaj freelancerju, ko si 100% zadovoljen. *Lahko se obračunajo minimalne provizije.
 1. Kakšno delo potrebuješ?
  1. Zakaj ne ustvariš oblikovalskega natečaja?

   Zagotovi si popolne rezultate ali vračilo denarja! Odpri natečaj, reglej na stotine vnosov in plačaj tistega, ki ti je najljubši.

 2. O čemu se gre tvoj projekt?
 3. Povej nam več o tvojem projektu.
  1. Predloge znanj (dodaj še 5)
  2. Opozorilo glede "Ocenjevalnih" projektov.

   Projekti z namenom ustvarjanja goljufivih ali lažnih ocen so strogo prepovedani in neposredno kršijo naše pogoje uporabe. Objavljanje takšnih projektov bo privedlo do suspenzije ali odstranitve tvojega računa.

  3. Opozorilo! Craigslist, Inc. opozarja, da nekateri uporabniki morda nagovarjajo druge h kršenju Craigslistovih pogojev uporabePogoji uporabe. To sporočilo je prikazano na podlagi seznama ključnih besed, katere nam je podal Craigslist. Prosimo, prepričaj se, da ne kršiš pogojev uporabe Craigslist.

 4. Kakšen proračun imaš v mislih?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Potegni kar največ iz tvojega projekta! (neobvezno)

  Paket za uspeh (Prihrani 59%!)

  Sestavili smo ta prilagojeni sklop, da k tvojemu projektu pridejo najboljše freelancerke in freelancerji. Naj bo tvoje delo bolj vidno, pridobi si hitrejše odzive v 24 urah po objavi in zahtevaj pomoč naše storitve rekrutiranja, da si zagotoviš najboljše rezultate od svojega projekta.
  26.00

  250% višja stopnja uspeha!

  Naša storitev za rekrutiranje zagotavlja, da boš prejel/a najboljše rezultate za tvoj projekt. Naši rekruterji osebno pregledajo tvoje ponudbe in ti tako prihranijo čas pri izbiri freelancerja. Dovoli, da ti najdemo pravo osebo za delo.
  26.00
  Želim, da se moj projekt označi kot nujen projekt. Prejmi hitrejši odziv od freelancerjev in poženi tvoj projekt v 24 urah!
  9.00
  Želim, da se vse ponudbe zapečatijo zato, da freelancerji ne vidijo medsebojnih ponudb. Tako boš prejel natančnejše, višje kakovostne ponudbe.
  9.00
  Želim skriti podrobnosti projekta pred iskalniki in ne-prijavljenimi uporabniki. To funkcijo priporočamo za projekte, pri katerih je zaupnost nujna.
  19.00
  Ta projekt je za najemanje za polni delovni čas ali položaj plačan po prometu (npr. Komerciala) in prihranil boš denar, če imaš redno delo. Provizije in obračuni se obračunajo samo, če projekt presega 5000.00 $.
  181.00
  Freelancers are prompted to sign a Non-disclosure Agreement when working on your project. Freelancerji se strinjajo, da podatki, izmenjani preko zasebnih sporočil in datotek, ostanejo zaupni.
  27.00

S klikom na 'Objavi projekt', nakazuješ, da si prebral in se strinjaš s pogoji uporabe in pravilnikom o zasebnosti