Dobrodošli nazaj, !

Opišite Vaš projekt spodaj. Imamo preko 25.1 milijonov profesionalcev, pripravljenih dokončati Vaše delo!

Freelancer se nalaga ...

Prihrani čas in izkusi najboljšo uporabniško izkušnjo tako, da povežeš tvoj Facebook račun.

Poveži s Facebookom

Objava projekta je brezplačna!

Preizkusite še danes!

 • Get bids from skilled freelancers within minutes.
 • View freelancer profiles and ratings, then instantly chat with them.
 • With only a 3%* commission fee, your favorite freelancer can start working for you today.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Kakšno delo potrebuješ?
  1. Zakaj ne ustvariš oblikovalskega natečaja?

   Zagotovi si popolne rezultate ali vračilo denarja! Odpri natečaj, reglej na stotine vnosov in plačaj tistega, ki ti je najljubši.

 2. O čemu se gre tvoj projekt?
 3. Povej nam več o tvojem projektu.
  1. Predloge znanj (dodaj še 5)
  2. Opozorilo glede "Ocenjevalnih" projektov.

   Projekti z namenom ustvarjanja goljufivih ali lažnih ocen so strogo prepovedani in neposredno kršijo naše pogoje uporabe. Objavljanje takšnih projektov bo privedlo do suspenzije ali odstranitve tvojega računa.

  3. Opozorilo! Craigslist, Inc. opozarja, da nekateri uporabniki morda nagovarjajo druge h kršenju Craigslistovih pogojev uporabePogoji uporabe. To sporočilo je prikazano na podlagi seznama ključnih besed, katere nam je podal Craigslist. Prosimo, prepričaj se, da ne kršiš pogojev uporabe Craigslist.

 4. Kakšen proračun imaš v mislih?
  1. $ AUD
  2. $ AUD
 5. Potegni kar največ iz tvojega projekta! (neobvezno)

  Paket za uspeh (Prihrani 49%!)

  We curated this custom bundle to attract the best freelancers to your project. Make your job more visible, receive faster responses within 24 hours of posting, and get our hands-on recruitment service to ensure you get the best results from your project.
  $ 46.80

  250% višja stopnja uspeha!

  Our hands-on recruitment service ensures you get the best results from your project. Our recruiters personally review your proposals, saving you time vetting freelancers. Dovoli, da ti najdemo pravo osebo za delo.
  $39.00
  Želim, da se moj projekt označi kot nujen projekt. Prejmi hitrejši odziv od freelancerjev in poženi tvoj projekt v 24 urah!
  $13.00
  Želim skriti podrobnosti projekta pred iskalniki in ne-prijavljenimi uporabniki. To funkcijo priporočamo za projekte, pri katerih je zaupnost nujna.
  $26.00
  Želim, da se vse ponudbe zapečatijo zato, da freelancerji ne vidijo medsebojnih ponudb. Tako boš prejel natančnejše, višje kakovostne ponudbe.
  $13.00
  Ta projekt je za najemanje za polni delovni čas ali položaj plačan po prometu (npr. Komerciala) in prihranil boš denar, če imaš redno delo. Provizije in obračuni se obračunajo samo, če projekt presega 5000.00 $.
  $268.00
  Freelancers are prompted to sign a Non-disclosure Agreement when working on your project. Freelancerji se strinjajo, da podatki, izmenjani preko zasebnih sporočil in datotek, ostanejo zaupni.
  $40.00

S klikom na 'Objavi projekt', nakazuješ, da si prebral in se strinjaš s pogoji uporabe in pravilnikom o zasebnosti