Anticheat na csdela

Filtriraj

Moja nedavna iskanja
Filtriraj po:
Proračun
do
do
do
Vrsta
Znanja
Jeziki
  Delovno mesto
  141,447 anticheat na cs najdenih del, po cenah EUR

  Potrebujem lean pay plačilni vmesnik za spletno trgovino. Dokumentacija je na tej povezavi. Spletna trgovina Joomla komponent Gridbox

  €509 (Avg Bid)
  €509 Povprečna ponudba
  31 ponudb

  Kliče se individualne osebe in dogovarja obiske naših zastopnikov za promocije na domu. Klici iz obstoječih baz, veliko med njimi je tudi že obstoječih strank. Projekt je že v toku, gre odlično, zato iščemo nove sodelavce...

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Povprečna ponudba
  8 ponudb

  Radi bi oglaševali nov produkt na slovenskem trgu. Naš cilj je, da se produkt čimbolj spozna, razširi in prodaja v gradbenih trgovinah, gradbenim podjetjem in končnim kupcem. Kratek opis produkta: Nova termo tekoča izolacija na vodni osnovi, ki je nova rešitev za prijetno poletje in toplo zimo. Glavna značilnost tega materiala je zunanja in notranja izolacija, debeline 2-3mm, ki nadomesti 50mm klasične izolacije in pri tem prihranimo veliko časa, prostora in denarja. Lahko jo nanašamo na beton, kovino, keramiko in les na različne načine: z valjčkom, gladilko ali kompresorjem. Ekološka, vodoodporna in toplotno učinkovita izolacija prihrani do 30% porabe energije.

  €252 (Avg Bid)
  €252 Povprečna ponudba
  6 ponudb

  Iščem content managerja za vodenje instagram in tik tok profila. Smo kozmetični salon in akademija in v kratkem načrtujemo veliko projektov, za katere bi potrebovali nekoga, ki bi vodil marketing del na socialnih omrežjih.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Povprečna ponudba
  9 ponudb

  Potrebujem app ki prebere excel in ima možnost vnašanja(import) excel tabel, dostopno mora biti preko mobilne/web aplikacije, imeti mora možnost razporejanja oz dodajanje dela večim ekipam, na koncu mora vse skupaj združiti v skupno tabelo, odšteti količino porabljenega materiala za delo oz voditi zalogo opreme in ločeno voditi količino porabljenega materiala za posamezno stranko, moznost uploada slik za posamezni id stranke, in upload to na pc oz web server

  €435 (Avg Bid)
  €435 Povprečna ponudba
  19 ponudb

  Trazimo ozbiljnog freelancerja za projekt izrade nove web stranice sa user Loginom sa member dostopom i funkciju upload ponuda i download ponuda i ispunjavanje nekog formolara. Nesto na brzo sta se radi, uglavnom zanima nas osoba koja ima pojma. Iskljucljivo osoba is drzava bisve Juge.

  €431 (Avg Bid)
  €431 Povprečna ponudba
  110 ponudb
  Shiny App na oblak Končano left

  Obsežno Shiny applikacijo (spisano v programskem jeziku R) bi bilo potrebno prenesti na oblak, najboljše AWS. Aplikacija trenutno deluje lokalno brez težav, potrebno bi bilo vse spraviti v en kontenjer in spraviti na inštanco AWS, npr. Ubuntu 16.04. V prvem koraku ne bi bil potrebno nobenih log-in certifikatov in dodatne spletne varnosti, gre se samo za premik na oblak.

  €30 - €249
  Pogodba o nerazkritju informacij
  €30 - €249
  0 ponudb

  Spletna stran za oddajo apartmaja na smučišču

  €373 (Avg Bid)
  €373 Povprečna ponudba
  4 ponudb

  Iscemo programerja z znanjem Pythona zaradi izdelave spletnega portala. Na portalu se bodo ponujale pravne storitve uporabnikom.

  €1953 (Avg Bid)
  €1953 Povprečna ponudba
  9 ponudb

  ciao! imam zelo lahek projekt. na že obstoječem formatu treba spremenit size in dodati " govorimo slovensko". koliko časa potrebuješ za to sprembo?

  €7 (Avg Bid)
  €7 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Zdravo! Koliko časa bi ti vzelo, da popraviš Technical SEO za Wix stran? Ker pri nas nimamo SEO specialista me zanima koliko časa bi ti vzele tudi druge stvari SEO, link building itd.? Ali bi lahko med delom podala kakšne nasvete, da bi marketing vedel kako se počne optimizacija za drugič. Nekatere stvari, ko so keyword research in nekaj ...popraviš Technical SEO za Wix stran? Ker pri nas nimamo SEO specialista me zanima koliko časa bi ti vzele tudi druge stvari SEO, link building itd.? Ali bi lahko med delom podala kakšne nasvete, da bi marketing vedel kako se počne optimizacija za drugič. Nekatere stvari, ko so keyword research in nekaj on page optimizationa smo sicer naredili sami, vendar smo se upeli rangirati zgolj za en keyword na prvi strani. Ali j...

  €242 (Avg Bid)
  €242 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Uporablja se spletna stran za beleženje ur, se pravi za uporabnika je potrebno ob določenem času, da se logira in da se opravi klik ali dva (za prijavo). Nato je po več urah ponovno potreben login na spletni strani ter klik ali dva (za odjavo). Uporabniki so različni. Potrebno je tudi narediti, da v kolikor naloga ni uspela, da se ali parkrat v parih minutah ponovi, ali pa da se nekako obvesti po smsu, mailu.

  €178 (Avg Bid)
  €178 Povprečna ponudba
  10 ponudb

  Caute, hladam social ads freelancera, ktory ma skusenosti s crowdfunding kampananami. Potrebujeme vyslovene social media ads (FB/IG) po dobu 1 mesiaca (vratane vsetkych retargetingov, samozrejme) s tym, ze spustenie kampane bude cca 3 dni pred oficialnym spustenim kampane na Hithit, idealne uz teraz - najblizsi pondelok. Podklady (obrazky/videa/texty) mame ready.

  €378 (Avg Bid)
  €378 Povprečna ponudba
  5 ponudb

  Iščem nekoga, ki bi pregledal spletno stran in popravil napake, na primer ne deluje CMS editor, določenih artiklov se ne da dodati v košarico in na sploh pregledal in optimiziral delovanje strani.

  €126 (Avg Bid)
  €126 Povprečna ponudba
  10 ponudb
  Project for Samo S. Končano left

  Zdravo Samo, si na voljo za kakšen projekt?

  €7 (Avg Bid)
  €7 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Potrebujem logotip za karting ekipo. Smo vodilni v Sloveniji, na SWS vztrajnostnem prvenstvu. Potrebujemo logotip za izdelavo majic, ter za objavo na nasem profilu. Zelja je da logotip vsebuje npr. gokard, stevilko 1, ciljno karirasto zastavico, kak element masine, ali nekaj v tem stilu. Ime ekipe je EN1GMA. Vsec bi nam bil bel logotip za na crne majice, predvsem pa imamo radi grafiterski oziroma urban stil. Prilagam neke okvirne ideje, za orientacijo.

  €18 (Avg Bid)
  €18 Povprečna ponudba
  22 ponudb

  Potrebno bo pripraviti obsežno dokuemntcijo za prijavo na slovenske razpise. Pretekle izkušnje na tem področju so potrebne. Cena bi se določila na projekt in bi bila odvisna od obsežnosti dokumentacije.

  €2059 (Avg Bid)
  €2059 Povprečna ponudba
  2 ponudb

  Iščem freelancerja za izdelavo bolj kot ne preproste APP za android in potem s sprotnim vzdrževanjem/nadgrajevanjem glede na nadgradjne android OS.. Imam že sourrce, a je žal zastarel in ga android ne mara več ?.

  €848 (Avg Bid)
  €848 Povprečna ponudba
  2 ponudb
  WordPress Security Končano left

  Potrebovali bi nekoga, ki je vešč v WordPress Security. V zadnjih mesecih smo imeli kar nekaj vdorov na naso soletno stran, nekdo nam je nalozil virus, ki je po svoje oblikoval checkout, kasneje pa je prislo tudi do spam redirect. Predvsem bi potrebovali nekoga, ki bi nasel virus, vse pocoatil in zakrpal luknje.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Povprečna ponudba
  22 ponudb

  Želeli bi pomoč na naslednjih področjih: Internetna stran: optimizacijo imamo urejeno pri podjetju Roas Monsters originalna stran dobavitelja: Povpraševanje: vaša ponudba optimizacije ponudba izboljšave internetne strani ponudba izboljšave uporabniške izkušnje ponudba izdelave povezave na leanpay Internetna stran: internetna stran deluje Internetna stran bo v prihodnje namenjena 3 blagovnim znamkah avtodomov stran ni optimizirana in se zelo slabo uvršča originalna strani dobaviteljev so: , , Povpraševanje: vaša ponudba optimizacije ponudba izboljšave internetne strani ponudba izboljšave uporabniške izkušnje predlogi za kompletno izdelavo nove strani Internetna

  €30372 (Avg Bid)
  €30372 Povprečna ponudba
  3 ponudb

  Nameravam postaviti spletno trgovino - prodajo trenutno le za SLO za prodajo trend izdelkov s cca. do 20 izdelkov. Iščem nekoga, ki je to pripravljen postaviti v celoti z vsem kar paše zraven. Za več info sem na voljo. Hvala

  €1014 (Avg Bid)
  €1014 Povprečna ponudba
  14 ponudb

  Pozdravljen, Iščem solidity programerja za custom ERC20 token, ki mora bit na Polygon/QuickSwap. Ostale podrobnosti kasneje. Če bo treba plačat več kot omenjeni budget ... ni problema. Imam še druge projekte. Lahko seveda sodelujeva tudi mimo te platforme. 070837321 Anton Kordeš

  €485 - €485
  €485 - €485
  0 ponudb

  Projekt pametne zelene stene je trenutno narejen na osnovi ESP-IDF. Trenutno pa bi želeli, da se mu doda mesh funkcionalnost. Projekt bi bilo potrebno prepisati na ESP-MDF framework.

  €33 / hr (Avg Bid)
  €33 / hr Povprečna ponudba
  2 ponudb

  privet. nuzno vnesti izmenenija v programme napisannoi na pynthon . ona brala dannie s saita na saite izmenislja dizain . i perestala rabotat . 4elovek kotorii delal ne otve4aet na soobshenija . vot ishu kto smozet pomo4

  €23 (Avg Bid)
  €23 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  V svoje poslovanje bi radi vključili digitalni marketing in oglaševanje. Radi bi prodrli na izbrane evropske trge in tam razširili našo prepoznavnost.

  €301 (Avg Bid)
  €301 Povprečna ponudba
  43 ponudb

  ...zrcala. Z obrvmi lahko izražamo veselje, začudenje, jezo, žalost in ostala čustva. Japonsko vrisovanje obrvi, je oblikovanje in povdarjanje obraza in to je dolgo bila lepotna skrivnost svetovnih zvezd, ki so vedno izgledale sveže. Japonsko vrisovanje obrvi, optično poveča veko, oko ali naredi celo videz »liftinga«, zato je pri vrisovanju obrvi zelo pomembno, da so obrvi pravilno oblikovane glede na obliko obraza. Japonsko vrisovanje obrvi tako poskrbi, da se odpre pogled, predvsem pa, da zbledi vidna utrujenost obraza. Obraz je videti svež, spočit in mladosten. Lepotni terapevti za japonsko vrisovanje obrvi pri oblikovanju upoštevajo pravilo zlatega reza in naravno obliko obrvi. Japonsko vrisovanje obrvi je najbolj priljubljena tehnika ročnega permanentnega m...

  €565 (Avg Bid)
  €565 Povprečna ponudba
  4 ponudb

  Pozdravljeni. Imam svoj masažni salon v Škofji Loki. želel bi pridobiti več strank. Mislim da bi mi pravilni pristop na spletnih platformah veliko pripomogel k temu.

  €91 (Avg Bid)
  €91 Povprečna ponudba
  13 ponudb

  Online markting. Delo na socialnih omrežjih (promocije, reklame, spletne strani, web shopi, urejanje oglasov itd. Odvisno tudi od interesa). Fleksibilen delavnik, plačilo na efektivo. Iščem slovensko govoreče ljudi (lahko živijo tudi v tujini) za dodaten zaslužek ali full time delo.

  €298 (Avg Bid)
  €298 Povprečna ponudba
  4 ponudb
  Delo od doma Končano left

  Online markting. Delo na socialnih omrežjih (promocije, reklame, spletne strani, web shopi, urejanje oglasov itd. Odvisno tudi od interesa). Fleksibilen delavnik, plačilo na efektivo. Iščem slovensko govoreče ljudi (lahko živijo tudi v tujini) za dodaten zaslužek ali full time delo.

  €282 (Avg Bid)
  €282 Povprečna ponudba
  6 ponudb
  Online Marketing Končano left

  Online markting. Delo na socialnih omrežjih (promocije, reklame, spletne strani, web shopi, urejanje oglasov itd. Odvisno tudi od interesa). Fleksibilen delavnik, plačilo na efektivo. Iščem slovensko govoreče ljudi (lahko živijo tudi v tujini) za dodaten zaslužek ali full time delo.

  €278 (Avg Bid)
  €278 Povprečna ponudba
  16 ponudb

  Sergey, dobrij vecher, ne mogli bi vi mne pomoch ja tut novij chelovk, i bojusj popastsja na moshennikov. Ja vizu chto u vas opit prilichnij na etom sajte, ne mogli bi mne pojasnitj paru veschej. Spasibo

  €7 (Avg Bid)
  €7 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Želimo predelavo in grafično obdelavo spletne strani, ki je na platformi Squarespace.

  €472 (Avg Bid)
  €472 Povprečna ponudba
  4 ponudb

  Potrebujem pomoč pri programiranju modula Z-turn Board (Xilinx Zynq-7010/20) s programskim orodjem VIVADO. Program bo vseboval nekaj IIR in FIR filtrov, preproste matematične funkcije, sinusni generator, sinhroni demodulator ter vmesnike SPI za en A/D konverter in pet D/A konverterjev. Nastavljanje parametrov (konstant) ter zajem podatkov bo z ARM SoC na istem modulu z Linuxom.

  €242 - €727
  €242 - €727
  0 ponudb

  Šlo bi za relativno enostaven home page na platformi ippsum.bold-themes. Glavna stran bi imela 9 podstrani z malo teksta. Rad bi modern izgled.

  €451 (Avg Bid)
  €451 Povprečna ponudba
  8 ponudb

  V podjetju bi potrebovali freelancerja za občasno pisanje člankov za news release itd. Podjetje deluje na področju brepilotnih letal/dronov.

  €74 (Avg Bid)
  €74 Povprečna ponudba
  3 ponudb

  Ključne reči za reklamu: Pygraming, Online Časovi Programiranja, Tri jezika, C, C++, Python, Ispiti, Testovi, Domaći zadaci, Studenti, Srednjoškolci Za više informacija javite se na mail.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Povprečna ponudba
  2 ponudb

  Za spletno stran želimo na 14 objavljati prispevke s področja plač in kadrov. Prispevki bodo dolgi okoli 250 besed in SEO optimizirani.

  €242 (Avg Bid)
  €242 Povprečna ponudba
  5 ponudb

  We would like to renovate the bathroom. The room itself is narrow and long. We would like more space and instead of a bath, we want a shower. The entire apartment is white and combined with oak and LED lighting. We want a bright, fresh and minimalist bathroom. Renovating the bathroom would also replace t...hallway. Radi bi prenovili kopalnico. Kopalnica je ozka in dolga. Radi bi več prostora in namesto banje, tuš kabino. Celotno stanovanje je v beli barvi in v kombinaciji hrasta z led osvetlitvijo. Želimo si svetlo, svežo in minimalistično kopalnico. S prenovo kopalnice bi zamenjali tudi vrata od kopalnice in ostalih sob na hodniku. Ker je hodnik brez svetlobe si želimo dnevno svetlobo pridobiti tako, da bi namestili vrata s steklom, katera bi prepuščala svetlobo i...

  €106 (Avg Bid)
  €106 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  - poslovna inteligenca na Microsoft tehnologij tako on-premise kot v Cloudu - Programski jeziki: DAX, MDX, C#, TSQL, SQL, python, spark

  €17 - €35 / hr
  €17 - €35 / hr
  0 ponudb
  Logo in vizitka Končano left

  Iščem oblikovanje logotipa in poslovne vizitke za poslovni klub Slo-Fra b.c. Dodatne informacije in inspiracijo dobite na spletni strani kluba: Zaželjen je design, ki je ne odstopa močno od spletne strani. Jezik vizitke je slovenščina in angleščina.

  €49 (Avg Bid)
  €49 Povprečna ponudba
  21 ponudb
  izdelava logotipa Končano left

  Pozdravljeni, Odpiram kozmetični salon, zato potrebujem logo. Želi si, da je luna vključena na isti način kot na sliki, samo da se spremeni napis. Napis pa bi bil Beauty corner. Barva logotipa naj bo zlata, zlato-roza, črna ali pa bela (odvisno kaj pride boljše). Pisava pa naj bo približno tako kot na sliki. Lep pozdrav

  €42 (Avg Bid)
  €42 Povprečna ponudba
  18 ponudb

  IZDELAVA TEMPLATE EXPORT IZ IN IMPORT OZIROMA UPDATE Z VSEMI ATRIBUTI ( tudi barve slik atributov ) NA . LICENCA ZA EXPORT IN IMPORT JE ZAKUPLJNA.

  €92 (Avg Bid)
  €92 Povprečna ponudba
  7 ponudb
  NB-IoT (Narowband) Končano left

  Rad bi, da mi kdo svetuje. Kako narediti strežnik (kaj sploh potrebujem) , da bo na njega povezano 100-tine (NB-IoT) naprav. Radi bi sami imeli podatke na svojih strežnikih in jih obdelovali. Kako adresiramo NB-IoT naprave, da pošljemo na njih nek podatek? Keri developer board je trenutno najbolje vzet za NB-IoT napravo, ki bo na terenu komunicirala s strežnikom. Rabim Hello World exsample server side in device. Kako se pošle podatek s strežnika na napravo in obratno. Primer1: Naprava na terenu tipa temperaturo in na vsake 10 minut sporoča podatek na strežnik. Primer2: Strežnik pošlje napravi podatek, naj vklopi nek GPIO ali izklopi. Hvala, Lp, Matej

  €969 (Avg Bid)
  €969 Povprečna ponudba
  1 ponudb
  Project for Vida B. Končano left

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Povprečna ponudba
  1 ponudb
  Project for Luka Končano left

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €7 (Avg Bid)
  €7 Povprečna ponudba
  1 ponudb

  Spoštovani, Moje ime je Ivona Huđek in sem mlada raziskovalka na EPF Univerze v Mariboru. Pripravljam doktorsko dizertacijo, v kateri bom preučevala gig ekonomijo in značilnosti alternativnih oblik dela kot freelancing. Ker uradni register freelancerjev v Sloveniji ne obstaja, je to edini možen način, da stopim v stik z vami in vas vljudno prosim za sodelovanje v anketi. Bila bi vam zelo hvaležna za vaš čas. Anketa je dostopna na: Hvala Vam. Lp, Ivona Huđek

  €8 - €8
  €8 - €8
  0 ponudb