Oblikuj svoj načrt spletnega oglaševanja

Izgradite dovod svojemu virtualnemu občinstvu. Po navodih GE Capital Retail Bank, se pred dejanskim nakupom 81% potrošnikov usmeri na spletu.

Objava projekta
Vaja dela mojstra

Ali personaliziraš svojo spletno stran za zveste stranke?

Če želiš prilagoditi svoje vsebine in graditi zvestobo, je pomembno imeti pravo strategijo digitalnega oglaševanja. Prepreči, da bi tvoje stranke izbrale konkurenco - prilagodi svojo ponudbo njihovim potrebam in še danes izgradi zaupanje.

Ilustracija marketinškega materiala
Ilustracija gradnika

Začni od začetka

Naredite strategijo za svoj posel. Bodisi, da začenjate od osnov vsebine ali osnutka za načrt družbenih medijev, dinamična strategija trženja lahko poveča Vašo vidnost, vzbudi zanimanje Vašega občinstva in poboljša promet na Vaši spletni strani.

Ilustracija številčnice nadzorne plošče

Optimizirajte vaš lijak

Izkoristite vaše spletišče in ustvarite dih parajoče pristajalne strani za dostavo pravega sporočila vašim potrošnikom. Začnite z edinstveno prodajno propozicijo in gradite na prednostih in vrednosti, ki jih ponuja vaš posel. Pretvorite kontakte potencialnih strank v prodajo in zgradite osnovo za zaupanje in vračanje kupcev.

Ilustracija grafa

Odziv na ključne metrike

Uporabite Google Analitiko za spremljanje strategij, ki delujejo, z namenom izvrševanja pametnih dolgoročnih marketinških in poslovnih odločitev. Če prejmete veliko obiska interaktivne pristajalne strani, je lahko prilagoditev podobnega pristopa na drugih straneh vašega spletišča vredna izvedbe.

Povečaj promet z optimizacijo

Ali veš, da je povprečna dolžina vsebine strani, ki je med prvimi 10 zadetki na Googlu vsaj 2000 besed? Po statistiki QuickSprout imajo strani, ki so više na seznamu, daljše vsebine. To pomeni, da z optimizirano vsebino zagotovo povečaš promet na svoji strani.

Ilustracija grafa

Razumi svoje podjetje

Marketing na družbenih medijih je odprl vrata priložnostim za boljše razumevanje Vašega občinstva. Po navedbah Awareness Inc, 53% tržnikov na družbenih medijih svojega uspeha ne merijo . Merjenje dosega Vašega družbenega medija skozi celovita poročila o objavah in uporaba spretnosti strokovnjaka sta odličen način za začetek.

Ilustracija namizja z grafi
Ilustracija laptopa

Objava projekta

Iskanje odličnih freelancerk in freelancerjev za spletno oglaševanje je hitro in preprosto. Le objavi projekt in v nekaj sekundah začni prejemati brezplačne predračune najboljših oglaševalcev.

Ilustracija sporočil klepeta

Sodelujte

Klepetaj s strokovnimi freelancerkami in freelancerji na področju spletnega oglaševanja v zvezi z njihovimi predračuni in preteklimi izkušnjami, preden jim dodeliš projekt in jih najameš.

Ilustracija medalje

Zadovoljstvo je zagotovljeno

Plačujte varno z uporabo našega enostavnega sistema plačil mejnikov. Sprostite plačila po fazah, ali pa samo, ko ste 100% zadovoljni z dokončanim delom.