Freelancer Enterprise omogoča podjetjem z manj narediti več

Imejte dostop do globalne delovne sile z več kot 42.8 milijoni freelancerjev, ter uresničite ideje Vaše organizacije naravnost, hitreje in za samo del redne cene.

Ikona Item Computer
Ikona Globalna delovna sila

Globalna delovna sila

Deset krat z osvojeno Webby nagrado je platforma Freelancer.com (ASX:FLN) največje svetovno tržišče za freelancing in množicanje, z več kot 42.8 milijoni uporabnikov iz več kot 247 držav, regij in teritorij, v 34 jezikih in 39 valutah. Nobeno freelance tržišče ni tako globalno kot Freelancer.com.

Ikona likvidnosti brez primere

Likvidnost brez primere

Več kot 80% spletnih del dobi ponudbo v roku 60 sekund. Dela na določenih lokacijah v povprečju prejmejo ponudbo v roku 25 minut - kar se izboljšuje iz meseca v mesec. Nobeno drugo freelance tržišče ni tako likvidno kot Freelancer.com.

Ikona brez provizij

Brez stroškov

Freelancer Enterprise nima pristopnih provizij, naročnin, mesečnih ali letnih provizij. Ni provizij za objavo projekta ali nastavitev uporabniškega računa. Tudi pristojbine delodajalcev in provizije za nadgradnje so opuščene za obseg strank.

Vaš lastni Zasebni Freelancer oblak je tako globalni kot lokalni

Bodisi da potrebujete ekipo virtualnih inženirjev programske opreme, ali pa osebo, ki je izkušena s trgovanjem v Vašem lokalnem območju, izbirate med freelancerji z več kot 1.000 različnih skupov spretnosti, preverjenih in odobrenih glede na kriterije uspeha, ki ste jih določili Vi.

Ikona likvidnosti brez primere

Kakovostno, pravočasno dostavljeno in pod proračunom

Naši projektni managerji uspeha poskrbijo, da najdete top freelancerje za dela najvišje kakovosti, dostavljena pravočasno. Skrbijo za visok standard in gladko potekanje dela od vključevanja do dokončanja projekta.

Slika kakovosti pravočasne dostave
Talent Meets Compliance As A Service Image

Talent in skladnost kot storitev

Bodisi da želite najeti neposredno, objaviti projekt ali začeti natečaj, naše skladne storitve z virom talentov, algoritmi ujemanja in storitev upravljanja Vas bodo zaščitili pred tveganji klasifikacij delavca in Vam našli popolen talent hitro.

ŠTUDIJA PRIMERA

NASA uporablja Freelancer Enterprise za množicanje potencijalov ljudskih inovacij.

Več kot 230 oblikovanj so freelancerji oddali na natečaju za vmesnik aplikacije pametne ure, ki bi jo astronavti uporabljali na Mednarodni vesoljski postaji.

Vodje uspeha projektov so zatem pomagali NASA-i najeti najboljše programerje za dostavo dokončane aplikacije.

NASA Logo
Slika NASA Smart Watch

Odkrijte pogodnosti Freelancer Enterprise-a

Ikona ščita

Okrepljeno zaupanje

Naše rešitve glede skladnosti in razvrščanja delavcev, skupaj s službami ameriških odvetniških služb, bodo gradile vaše udobje v sodelovanju z oblakom globalne delovne sile. Naše strogo poznavanje stran in verifikacija njihove identitete Vam omogoča brezskrbno sodelovanje.

Ikona Avtomatizacije

Avtomatizacija delovnega toka

Naš popolnoma predstavljeni API vam lahko pomaga hitro slediti avtomatizaciji delovne sile in osvoboditi čas vašega osebja, da se osredotoči na to, kar je pomembno. Integrirajte se neposredno v svoje programske, intranetne ali backend sisteme ter API klice v oblak virtualnega dela, ki daje naloge freelancerjem.

Ikona podpore strankam

Upravljane storitve

Imamo več-jezično ekipo managerjev projektnega uspeha širom več časovnih pasov in področij, ki so Vam pripravljeni pomagati najti popolnega freelancerja, kuratirati Vaš natečaj, ali pa Vam pomagati pri Vaših obveznostih z upravljanjem projekta.

Ikona ure

Popolna transparentnost

Razumemo, da želite kakovost in rezultate, ki jih plačujete. Naša aplikacija za beleženje časa meri vloženi trud, samodejno ustvarja posnetke zaslona in odobrava načine dostave, da lahko oddate mnenje v realnem času.

Ikona rasti

Povečajte vpoglede

Merite Vaš uspeh in beležite za Vas pomembne podatke. Prejmite metrična poročila v realnem času, vključujoč uporabo in potrošnjo na svoji prilagojeni nadzorni plošči.

Ikona aplikacije

Racionalizacija notranjega prevzema

Zagotovili bomo delavnice, video vaje in 24-urno prednostno podporo, da Vam pomagamo pri zagonu. Tehnični in trening strokovnjaki so pripravljeni biti na licu mesta ter pripraviti Vaše osebje za prihodnost dela.

Več kot 70% Fortune 500 podjetij uporablja Freelancer.com za opravljanje dela

Ikona MetLife Ikona NBS Ikona Panasonic Ikona Boeing Ikona Avery Dennison Ikona Intel Ikona Forbes Ikona SAP Ikona ESPN Ikona Cisco Ikona Walmart Ikona PricewaterhouseCoopers Ikona Microsoft Ikona Apple Ikona Lenovo Ikona UBS Ikona General Electric Ikona eHarmony

Pripravljeni za začetek?

Stopite v stik z našo Enterprise Ekipo še danes