Organiziraj svoje poslovanje s strokovnjakom za vnos podatkov

Ali se ti nabira preveč stvari? Morda je čas za vnos ločenih podatkov ali posodobitev in pretvarjanje datotek. Najemi pravo osebo, ki ti lahko pomaga hitro počistiti vse odvečne stvari.

Objava projekta
Izboljšajte vašo učinkovitost

Porabi manj časa za vnašanje podatkov ...

...in več časa posvečanju širši sliki. Vnos podatkov je več kot samo kopiraj-in-prilepi delo. Potrebovali boste nekoga z obilo časa in spretnostmi za pravilno in hitro opravljanje dela.

Ilustracija mize z računalnikom in odprtim urejevalnikom besedil

Procesiranje obrazcev in dokumentov

Od ročno vnešenih raziskav in obrazcev do računov in celo zahtev za zavarovanja, je lahko obdelava zelo počasen, dolgotrajen in drag postopek. Morali boste izvleči informacije iz ustreznih podatkovnih polj, digitalizirati, zajeti in ustvariti izhod, ki najbolje ustreza Vašim namenom (npr. Excel, CSV, Word). Torej, če ste se zataknili v ročni obdelavi vseh dokumentov Vašega podjetja, je morda čas, da outsourcate svoje delo z vnašanjem podatkov.

Rezultati takoj na spletu

Vnos podatkov kjerkoli na svetu. Strokovnjak za vnos podatkov ti lahko posreduje aktualne in natančne podatke, kjerkoli na svetu. Opremi svoj kader za sprejemanje odločitev z natančnimi, aktualnimi podatki, da bo tvoje podjetje korak pred konkurenco.*

Podatki so temelj za dobre poslovne odločitve

Ne sprejemajte pomembnih poslovnih odločitev v naglici. Uspešni posli uspevajo na točnih, sodobnih informacijah za strateško načrtovanje naslednje poteze, da bi posel dvignili na naslednjo stopničko. Te dni odločanje na podlagi podatkov kraljuje.

Ilustracija starejšega računalnika s podatki

Želiš prihraniti čas?

Najem freelancerja je odlična alternativa najemu dodatne ekipe, ko si ne morete privoščiti plačila za polni delovni čas. Začnite s prihranki s poiskanjem vašega ekspertnega podatkovnega specialista še danes.

Ilustracija ure

Želiš prihraniti denar?

Veliko ceneje je najeti freelancerko ali freelancerja kot osebo za polni delovni čas (da ne omenjamo dodatnih stroškov, povezanih z zaposlenimi). Morda tudi nimaš dovolj dela za zaposlitev osebe za polni delovni čas.

Ilustracija recepta
Ilustracija laptopa

Objava projekta

Le ti najboljše poznaš svoje podjetje. Preprosto se prijavi in brskaj po našem seznamu talentiranih freelancerk in freelancerjev, ki ti z veseljem ponujajo storitve vnašanja podatkov.

Ilustracija sporočil klepeta

Sodelujte

Preverite specifikacije in podajte mnenje - vse na enem mestu. Z vašim freelancerjem boste skupaj vsak korak poti, s ponujanjem vaše ekspertize in odzivov za dosego rezultatov, ki jih želite.

Ilustracija medalje

Zadovoljstvo je zagotovljeno

Vi ste glavni. Plačilo za Vaš projekt vnašanja podatkov sprostite šele, ko ste 100% zadovoljni s končnim izdelkom. Prevzemite polno lastništvo nad avtorskimi pravicami, ko je delo dokončano.