Poišči najboljše pisce, da bo tvoje podjetje cvetelo

Vsaka znamka ima edinstveno zgodbo. Dobro pisanje besedil je odvisno od izbire pravih besed v pravem vrstnem redu, da se ustvari prijetna vsebina, ki se ji stranke ne morejo upreti.

Objava projekta

Začni še danes

Brez izgubljanja besed

Razmišljajte o vašem tekstu kot prvemu stisku roke vas in vaših potencialnih strank. Pozdravite jih z vsebino, ki je optimizirana, sveža in jih zgrabi za nos!

Ilustracija motivacijskih knjig na polici.
Ilustracija računalnika.

Pisanje tekstov za spletne strani

Nikoli ne zanemarite moči dobro napisanega spletišča. Nenazadnje je vaše spletišče prvi vtis, ki ga imajo ljudje o vas ali vašem poslu. Dobro napisan tekst angažira ne da bi bil preveč prodajno naravnan za vaše bralce.

Ilustracija zemlje.

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Zagotovite, da vas vaši potencialni potrošniki najdejo v spletu. Rangiranje na prvi strani spletnih iskalnikov ni otroška igra - je pa srce vsake internetne tržne strategije. Optimizacija vsebine vašega spletišča zagotavlja, da bo vaša ciljna publika našla vaše spletne strani pri uporabo spletnih iskalnikov kot je Google.

Ilustracija pisala.

Oglaševanje vsebin

Blog objave, spletni članki, glejte novice! Vaše občinstvo si zasluži najboljšo vsebino. Piknite njihovo pozornost in jih povabite noter, z napisano vsebino, ki je izdelana do popolnosti. Pravzaprav, 92%1 podjetij, ki objavljajo na blogu več krat dnevno ima kupljeno stranko iz svojega bloga.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Zdaj ima lahko tvoje podjetje dober videz in dober prizvok

V svetu oglaševanja tvoj ton pomaga, da odstopaš od konkurence. Iskanje tona, ki uspešno posreduje vsebino tvoje znamke in tvoje vrednote ter pri bralcih čustva, je lahko zahtevno. Najemi najboljše pisce besedil, da napišejo zgodbo tvojega podjetja.

Ilustracija časopisa Freelancer

Poveži se s svojo ciljno publiko

Kako naj Vam Vaša publika je iz roke? Odgovor je enostaven - napišite vsebino, ki govori ravno njim. Študije kažejo, da 78%2 potrošnikov verjame, da organizacije, ki ponujajo prilagojeno vsebino, zanima izgradnja dobrih odnosov. Kaj pa točno je prilagojena vsebina? Govorimo o blogih, spletnih člankih in glasilih, ki so krojeni po meri Vaše posebno ciljane publike.

Objava projekta Najemite najboljše copywriterje 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Ilustracija brošure o sladicah.

... in vse to medtem ko opravljaš druge naloge

Vsi vemo, da vodenje podjetja vzame veliko časa. S profesionalnim piscem ne dobiš le nekoga, ki zna napisati dober stavek, ampak tudi prihraniš dragoceni čas. Strokovnjaki za pisanje besedil so sposobni v določenem roku napisati odlična besedila. Ti pa si lahko zjutraj vzameš nekaj časa za dobro kavo.

Ilustracija skodelice kave.

Pričanja

"Freelancer mi pomaga pri mojem poslu in je lahko uporabno in zmogljivo orodje, če razumeš, kako deluje."

logicbz

Čisto enostavno

Popolni pisec z enim samim klikom

(Brez potrebe po tezavru.)

Objava projekta

Objava projekta

Ti najbolje poznaš svoje podjetje. Le prijavi se in objavi projekt, podrobno opiši delo, ki ga je treba opraviti, vključno s posebnimi zahtevami, ki jih je treba upoštevati.

Sodelujte

Z odličnim sodelovanjem je mogoče odlično opraviti delo. Svojo freelancerko oz. freelancerja lahko spremljaš na vsakem koraku – s svojo strokovnostjo in svojim feedbackom lahko zagotoviš odlične rezultate.

Zadovoljstvo je zagotovljeno

Vi ste glavni. Plačilo sprostite šele, ko ste 100% zadovoljni s končnim izdelkom. Prevzemite polno lastništvo nad avtorskimi pravicami, ko bo delo končano.