Izzivi

NASA Tournament Lab in Freelancersta združila moči za crowdsourcanje rešitev za najbolj zapletene težave, s katerimi se soočajo astronavti v prvih vrstah raziskovanja vesolja. Sodelovanje se je začelo leta 2015 in omogočilo najrazličnejše rešitve, od 3D-orodij za robotske astronavte do mobilnih aplikacij za pametne ure, ki se uporabljajo za beleženje časa in pomembnih posodobitev postaj.

V najnovejši seriji izzivov bomo oblikovali robotsko roko za Astrobee, najnovejšo generacijo prostoletečih robotov na mednarodni vesoljski postaji. Pridruži se še danes in pomagaj, da NASA premakne meje človeške domišljije in inovacije.

NASA Robot Arm Illustration
Technical Drawing of the NASA Astrobee

Izzivi iz oblikovanja znamke

V izvajanju
Pridruži se še danes tako, da ustvariš logotipe, trofeje in oglasne pasice, ki bodo uporabljene za različne pobude in programe, ki jih uporablja NASA za izboljšanje raziskovanja vesolja in življenja to vseh udeleženih.
NASA Challenge Phases Illustration

Faze

Robotska roka

Izdelaj načrte za izdelavo robotske roke. Udeležence bomo izbrali na podlagi primernosti za nalogo glede na anketo in nato najeli za izdelavo načrtov za roko.

Izdelava robotske roke

Ko bodo načrti končani, bomo objavili natečaje z izzivi. Freelancerke in freelancerji lahko potem tekmujejo za najboljši dizajn za vsak posamezni del, ki je potreben za izdelavo roke.

Technical Drawing of NASA Robotic Arm

Arhitektura robotske roke

Zaključeno
NASA je zaključila z izbiro 30 freelancerk in freelancerjev, ki bodo zdaj zadolženi za izdelavo načrtov za robotsko roko za Astrobee. Pridruži se našim čestitkam, ko se lotevajo te legendarne naloge!

Mediji

Pridobi več informacij o prostoletečih robotih, kot sta na primer SPHERES in Robonaut, ter o njihovi vlogi pri raziskovanju vesolja na mednarodni vesoljski postaji in še dlje. Po zaključenih izzivih bomo dodali več medijskih objav, zato se kmalu vrni!

Technical Drawing of the NASA Astrobee

Izzivi iz oblikovanja znamke

Aktivno
  • Nagrada 1000$

    Radiation Shielding 3D Concepts

    Design a CAD model for three radiation shielding concepts for the Mars Spacecraft.

Technical Drawing of Robonaut

Robotic Arm Architecture

Zaključeno
Predizbor freelancerjev za oblikovanje arhitekture za robotsko roko je zdaj zaključen. Prosimo, pridruži se našim čestitkam 30 zmagovalkam in zmagovalcem, ki smo jih izbrali.

Application Challenges

Zaključeno
Posodobitve v živo in beleženje časa je izrednega pomena na krovu mednarodne vesoljske postaje. Naši freelancerji so razvili koncepte za pametne ure in aplikacije, s katerimi si astronavti pomagajo pri nenehnem delu na mednarodni vesoljski postaji.

Robonaut izzivi

Zaključeno
To je Robonaut R2, humanoidni robot, ki opravlja najbolj nevarne naloge v vesolju. Za te izzive so freelancerji ustvarili 3D-modele orodij, ki jih R2 uporablja pri zagotavljanju varnosti astronavtov na mednarodni vesoljski postaji.

Izzivi iz oblikovanja znamke

Zaključeno
V podjetju NASA je več iniciativ in programov, s katerimi izboljšujemo raziskovanje vesolja in življenja vseh sodelujočih. Za pomoč pri izpolnjevanju teh ciljev so naši freelancerji izboljšali videz logotipov, nagrad in transparentov, ki jih uporablja NASA.
Technical Drawing of the NASA Astrobee

Objavi natečaj, kot to dela Nasa

Objavi natečaj

Posting a contest is easy, write your idea, set a budget and click post, It's that simple!

Prejmi na tone vnosov

Naše freelancerke in freelancerji bodo poslali ogromno število vnosov, tako da lahko izbiraš med različnimi možnostmi.

Izberi zmagovalko ali zmagovalca

Oceni vnose, podaj feedback in potem izberi zmagovalni vnos, ki ti je bil najbolj všeč.

Objava natečaja